B
Beck's
Гостин
Burhan Aliu da ne bil. Koj i da e se nadevam deka ne se raboti za nekoja poseriozna povreda. Inaku se znaese toa deka Bregalnica ke pocne furiozno a Shkendija ke se obide preku kontri, sto vo slucajot im uspeal. Inaku krilniot igrac bil ili Taipi ili Bunjamin Shabani, a stom superstarpizza kaza deka bil odlicen, veruvam deka e ovoj posledniot, posto odlicen teknicar e. Inaku milo mi e sto na vakov tezok teren ostanavme projdovme ponatamu i toa bez primen gol. Bravo za Nikov stom izigral odlicno, vprocem i se raboti za super golman. Timot se voigruva, a ocigledno i Artim se pokazuva ko odlicen trener, znae da postavi igra, taktika, sto ne bese slucaj so drugite dosegasni treneri. Zal mi e za Bregalnica, po Shkendija mi se najomilena ekipa, se nadevam deka ke izborat evropa preku prvenstvoto, iako gi ceka pekolna konkurencija.
Inaku uste edno prasanje, ako ti teknuva na brojot sto go nosese povredeniot i krilniot igrac sto go falese. Fala na tvojot trud
Inaku uste edno prasanje, ako ti teknuva na brojot sto go nosese povredeniot i krilniot igrac sto go falese. Fala na tvojot trud