B
Beck's
Гостин
Zavrsi 0-1, cestito neka ni e 1/4 finaleto
У тој случај пола и повеќе од клубовите ќе пропаднатЕте, има мој коментар и погоре. И против Охрид излезе 7-2, сега реков дека сигурно е местена пак на голови, еве ја 7-0. Му ебаа мајката од местење...
Единствено нешто што може да го опрае Мак.фудбалов моментално, е да се забрани буквално низ цел свет да се игра Македонско првенство во кладилница. Само тоа може да не спаси, друго ништо...
Значи за сите екипи најпосакуван противник е Тетекс.Duri 4 zholti kartoni vo 2 pol. za Shkendija , +1 vo prvo pol. vkupno 5. Mnogu se
IM VRATIVME ZA LANSKATA ELIMINACIJA... BRAVO SHKENDI!
Dvojna pobeda , 1-0 vo Tetovo , 0-1 vo Shtip .
Odaat ponatamu i Vardar , Teteks , Renova , Metalurg , znaci site , KE IMA DOBRI PAROVI za slednata runda .
Нека пропаднат! Подобро Тетекс да стане аматерски клуб и да игра у 3та лига, отколку да гледам некој како се богати на негова сметкаУ тој случај пола и повеќе од клубовите ќе пропаднат
Прпа од Брвеница а ?Tie glupaci od Bet365 sigurno ne znaat kako odat rabotite Plus i vo Brvenica se igralo ahaha , kakov tip pratile tamu
После нервозата денес... ке ми биде тешко но ке се обидам.superstarpizza nekoja reportaza po moznost
Десното ваше крило....... да имавте уште барем половина играч како него нашите ке ги носеа кај Шинка за кичмите.
Наша среќа шо човекот мораше да игра сам...
Недрим Неџипи....човекот не заслужува ни на клупа да седи а не па да игра од прва минута.
Заден везен... мислам дека Демири беше (не сум сигурен).... мислам дека има потешка повреда на десниот скочен зглоб и неможеше да ја продолжи играта.... беа тоа болни гримаси на неговото лице.....(не ја видов ситацијата како се повреди).