Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
На кој попрво да му ја фатиме ќерката или внукатаАјде народе кого да обесиме прв?
Ау 66 милиони евра од увоз на струја, а нас струјата ефтина ни е мал профит има. Шеесшес црнци да го силуваат шупчето да не можи да си го најди.
Треба да се пресмета милјонери по глава жител...
Ова инаку е исто гоелм индикатор за економската состојба... повеќе милионери побогата држава...
ГрАДОначалникот на Македонска Каменица сте го забораиле....сите пари од рудникот,тој ги лапа...
Па има на црнооо работааКој е тој? Како ги лапа кога странски газда има?
На Фени Индустри соpственикот е Израелец ,Извршен директор е Грк .Доколку мислиш за генералниот менаџер кој е македонец тој не е ни блиску со плата некаде од околу 4000 евра !Тоа не е тешко некој политичари и нивни соработници. Ѕинго, Камчеви, Штерио Наков, на Зегин Благоја Механџиски, Никола Груевски, Бранко Црвенковски, Имер Селмани, на Фени Индустри ( не знам како се викаше ), Бајруш Сејдиу итн..
More u gepek i na Kozjak,pa neka pluknat negovite nekoe miljonce ako im e mil.Ајде народе кого да обесиме прв ?
Па нека има ќе седи дома да не ја шетам со мене.Одма се повампиривте по керки,внуки ....што ако има над 120 кг ,каде претежно се такви ?
Бреееј, што злобни јазици имате... нема везе то што зборитеПа нека има ќе седи дома да не ја шетам со мене.Одма се повампиривте по керки,внуки ....што ако има над 120 кг ,каде претежно се такви ?
Кога ја гледаш парата не ја гледаш каква е дали е избелена, дали е денар, евро или долар исто и жената.![]()
Надвор од Република Македонија има свои фирми во: САД, Англија, Србија, Албанија, Емирати http://www.eurm.edu.mk/fakulteti/fakultet-za-ekonomski-nauki/kadar/nastavnici/bojo-andreski.html