ништо од тоа друже... Spawn e супер лик, bad-ass aнтихерој (Wandaaaa!!!) и самиот стрип доста брутален со еден куп интересни ликови и мене ми е омилен и плаче за еден добар филм, ама Мекферлејн трубеше едно време за тоа - овојпат демек ќе го напраел како што треба имал супер идеја дури и на ИМДБ го пишаа и после некое време - ништоооо тој проект цркна за жал
Искрено ептен се надевам некој ќе се нафати. Со оглед на тоа не само до каде е CGI технологијата денес, live action исто, него и маските, костимографијата и кукларството во филмовите е донесено на едно револуционерно ниво. Ако има добар сценарист, продуцент и актерска екипа, филмот ќе биде парче ако се направи.
И баш затоа ми е еден од омилените, не е типичен стрип карактер. Не е јунак, херој, баш анти-херој, со своја скала на етика и морал, и црна природа. Затоа еден од другите ликови кои ми се омилени е Blackheart
Само ретко кој чул за него. Сите што чуле го дознале од филмов со Николас Кејџ што беше, овој како се викаше ... Ghost Rider, каде глумеше антагонист, и човече, го усраа beyond measure што цело време како човек беше. Само заради тоа го хејтам филмот повеќе од потребното
--- надополнето: 25 септември 2012 во 04:35 ---
Абе, оригиналниот Spawn филм не беше лош, ама некако не пројде како што треба, остана незабележан со лоша заработка. Утна некаде типот. Затоа мислам дека треба римејк да се направи.