Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Абе онај Џенкинсон го гледам три натпревари со ред ми наликува на добар играч..не знам зошто го критикуваат минатата сезона демек идел од 4-рта лига па бил неискусен,па ваков,па таков ,па онаков..Венгер не е будала сигурно знае што купува а Џенкисон плус како охрабрен ми изгледа почна и во напад да игра со комбинации..порано не смееше центарот да го помини сега со Казорла и со Артета гледам триаголници си прават по десната страна..секоја чест за дечкото се гледа дека е добар..плус назад не прави киксови и ми делува стабилен
There were 10 Tottenham points in the gap. (in the Gap!)
Треба сликите на Сонг и Ван Перси да се поставуваат тука?Причина плус поради која ќе игра со срце и секогаш ќе дава 110%... Од секогаш бил навивач на Арсенал.
![]()
Во секој случај, Сања да се враќа што побргу е потребно!!
Треба сликите на Сонг и Ван Перси да се поставуваат тука?
Нема врска кој чив фан бил, башка дрвово има на една од сликите NO1 Fan и меѓу сите ствари од Арсенал, едно такво дресче мало од Барса.
Во секој случај, Сања да се враќа што побргу е потребно!!
Не гледам причина за вреѓање...And your point is?
Сања било потребно да се враќа а причина за тоа? Да не е Џенкинсон дрво? Да не примаме голови со него?
Ебате тоа мрчаторите, незнаете да подржите некој кога треба