Фан Клуб: Арсенал

• Креатор на темата Креатор на темата Логикс
  • Време на започнување Време на започнување
Абе добар е за да пополнува место.Ко играч од клупа Вко е страшен...Плус ни треба ротации играме на 4 фронта,да не заборавиме.Ако играме се едни исти кај ќе им е душата до мај... ;)

Вко нема да сака да има улога на резерва. Го даваме и земаме друг кој ќе биде уште подобра замена со потенцијал да биде опасен конкурент за крилната позиција.
Од овој состав наредното лето не гледам кој би можел да замине како претходните лешпери, така да мислам дека конечно имаме добра основа на која понатаму треба да се гради тимот и да се подобрат некои позиции во иднина. Десната крилна е прва во ред за подобрување според мене.;)

хуУ!
Браво за дечките кои го зготвиле песничево ... преработка од Snow во кратка варијанта.

Прошло многу време, не можам да го поправам тој пост... но еве ја :)

Абе онај Џенкинсон го гледам три натпревари со ред ми наликува на добар играч..не знам зошто го критикуваат минатата сезона демек идел од 4-рта лига па бил неискусен,па ваков,па таков ,па онаков..Венгер не е будала сигурно знае што купува а Џенкисон плус како охрабрен ми изгледа почна и во напад да игра со комбинации..порано не смееше центарот да го помини сега со Казорла и со Артета гледам триаголници си прават по десната страна..секоја чест за дечкото се гледа дека е добар..плус назад не прави киксови и ми делува стабилен

Напредува полека. Критикуван беше со право, можеби не беше негова вина што така рано беше вклучен во прв тим, меѓутоа беше ептен нестабилен. Веќе се подобрува офанзивно и дефанзивно.(y)

Абе онај Џенкинсон го гледам три натпревари со ред ми наликува на добар играч..не знам зошто го критикуваат минатата сезона демек идел од 4-рта лига па бил неискусен,па ваков,па таков ,па онаков..Венгер не е будала сигурно знае што купува а Џенкисон плус како охрабрен ми изгледа почна и во напад да игра со комбинации..порано не смееше центарот да го помини сега со Казорла и со Артета гледам триаголници си прават по десната страна..секоја чест за дечкото се гледа дека е добар..плус назад не прави киксови и ми делува стабилен

Причина плус поради која ќе игра со срце и секогаш ќе дава 110%... Од секогаш бил навивач на Арсенал.
199398_424625857594981_1417495659_n.jpg

There were 10 Tottenham points in the gap. (in the Gap!)
There were 10 Tottenham points in the gap. (in the Gap!)
There were 10 Tottenham points, 10 Tottenham points, 10 Tottenham points in the gap. (in the Gap!)
Then....the....boys....from the Arsenal knocked 1 down (Knocked one down!)
Then the boys from the Arsenal knocked 1 down (Knocked one down!)
Then the boys from the Arsenal, boys from the Arsenal, boys from the Arsenal knocked 1
down (Knocked one down!) :pos::pos::pos:

Причина плус поради која ќе игра со срце и секогаш ќе дава 110%... Од секогаш бил навивач на Арсенал.
199398_424625857594981_1417495659_n.jpg
Треба сликите на Сонг и Ван Перси да се поставуваат тука?
Нема врска кој чив фан бил, башка дрвово има на една од сликите NO1 Fan и меѓу сите ствари од Арсенал, едно такво дресче мало од Барса.

Во секој случај, Сања да се враќа што побргу е потребно!!

Треба сликите на Сонг и Ван Перси да се поставуваат тука?
Нема врска кој чив фан бил, башка дрвово има на една од сликите NO1 Fan и меѓу сите ствари од Арсенал, едно такво дресче мало од Барса.

Во секој случај, Сања да се враќа што побргу е потребно!!

And your point is?

Сања било потребно да се враќа а причина за тоа? Да не е Џенкинсон дрво? Да не примаме голови со него?

Ебате тоа мрчаторите, незнаете да подржите некој кога треба

And your point is?

Сања било потребно да се враќа а причина за тоа? Да не е Џенкинсон дрво? Да не примаме голови со него?

Ебате тоа мрчаторите, незнаете да подржите некој кога треба
Не гледам причина за вреѓање...
Секоја акција, штом Карл фати топка... се успорува, се уназадува често и губи топката.
Цело време кога е тој во тимот, акциите на противниците одат баш по негова страна зашто знаат каде е... Gap-от наш...
Не е материјал за прв тим на Арсенал.

А ако бараш кого да поддржиш, подржи го Жиру, одличен е.. а не добива шанса доволно.
Подршка за прв пат по овој меч барам и за Ремзи зашто... по таква кобна сезона лани, па и првите мечеви оваа не беше ништо посебно... претходниов меч го изигра феноменално.
Но не и за Карл.

А бе за годините и искуството Карл е одличен. Не се сеќавам годинава некој мајмун да го направи. На пола полувреме Манчини мораше да го префрли Синклер на другата страна за да се примети дека игра воопшто. Дефанзивно одлично си ја завршува работата. Киксови поголеми правеа од него играчи поетаблирани во тимот, па никому ништо. Офанзивно има простор за напредок али ќе си дојде и тоа со време.
Одлично си ја врши работата засега и јас лично не чувствувам некоја којзнае колкава потреба да се врати Сања. Да не бидам сфатен погрешно, Сања е сеуште класа над Карл ама вториов супер си се снаоѓа засега.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom