Фан Клуб: Вардар

jyvation

Пургер
Член од
4 ноември 2009
Мислења
2.156
Поени од реакции
2.755
Јас ја гледав на телевизија.Жива мизерија ниедна течна акција не направија.Само нешто ја рогаат преку средина до Јове тој колку толку направи некоја шанса.Стојаковиќ се бореше го имаше низ целиот терен.Петров се трудеше и тој направи убава асистенција до Стојаковиќ а овој ја усра.Ранѓеловиќ се изгуби и тој во сивилото.За Маневски не ми се прави муабет се знае приказната за тој човек дека е на погрешно место,во погрешен тим и во погрешно време.Мичка еден центаршут не погоди башка многу е спор..Гешовски :facepalm: :mad:

Незапирливи 1903/87

Изгорен за Вардар
Член од
20 јули 2011
Мислења
3.529
Поени од реакции
10.231
За денес во Кратово...

Да му се одмили на човек да отиде на гостување во Кратово..дај боже да испаднат од лига се да им ебам !!!
Ама нека се игра и третата во Кратово за инат ќе идам, сите пари за обезбедување нека ги дадат :icon_mrgr:

RedBlack

Grof
Член од
28 март 2008
Мислења
4.722
Поени од реакции
3.094
Za utakmicat denes , spored kazuvanjata na tie so bea mn mn cudna utakmica, nemoguce da se igra vaka ocajno , nema teorija!!!

Za navivacite , pa sramota e be edna uprava da ne moze da obezbedi da vlezat navivacite na stadion a pritoa da si platime karti SAMO NIE, kako moze nie da plakame a drugive NE?! I pokraj toa sobravme pari i odgovorot bese , '' Ste trebale vo 2:15 da zemete''

Скопјанец 1978 Moze ne sme vi omileni ili neznam sto no bar obezbedete uslovi NEKOJ DA GO BODRI VARDAR I KOGA IGRA NA STRANA!!!

WESLEY 10

В А Р Д А Р Е Ц !!!
Член од
6 јануари 2010
Мислења
1.925
Поени од реакции
332
Значи во ова Кратово неможе барем еднаш за се помине без некаков инцидент,дај нека цркне веке тој Зинго од такви како него се упропастува фудбалот во Македонија. :mad:

RedBlack

Grof
Член од
28 март 2008
Мислења
4.722
Поени од реакции
3.094
Значи во ова Кратово неможе барем еднаш за се помине без некаков инцидент,дај нека цркне веке тој Зинго од такви како него се упропастува фудбалот во Македонија. :mad:
Dzingo mal e glaven sea stariot ne ni e svesen deka ima klub Sileks :D

Член од
27 ноември 2007
Мислења
30.921
Поени од реакции
73.324
Иаку на домашните фанови и на тие што дојдоа од кај нас пред време НЕ ИМ СЕ НАПЛАЌАЛЕ ВЛЕЗНИЦИ!
Крвта да им ја ебам, испланирано сценарио :mad:

RedBlack

Grof
Член од
28 март 2008
Мислења
4.722
Поени од реакции
3.094
Иаку на домашните фанови и на тие што дојдоа од кај нас пред време НЕ ИМ СЕ НАПЛАЌАЛЕ ВЛЕЗНИЦИ!
Крвта да им ја ебам, испланирано сценарио :mad:
Epa ja so napisav pogore, kako moze nie da plakame a drugite ne

Член од
17 август 2011
Мислења
10.253
Поени од реакции
18.201
не ми е јасно нел иима некој законт/правило со 5% или 10% од картите да добива управата на гостите..или тука дива лига е.Ај океј да не плаќа управата за навивачи,али нека овозможи коа више плаќаат да влезат.

Член од
27 ноември 2007
Мислења
30.921
Поени од реакции
73.324
Значи ние не бараме од управата да ни плаќа карти.
КАРТИТЕ ТРЕБА ДА НИ ГИ ОБЕЗБЕДАТ, затоа што законски ни следуваат.
А не ние доаѓаме на гостување, ниту имаат билетари тимновиве, ниту има некој овластен човек, едноставно те чека затворена врата и полиција/ЕБР. Они ништо незнаат, управа префрла топка на домаќините не се ни ангажиран да среди тоа што треба да среди, домаќините прво бараат пари, па после се нешто не им чини и на крај гледаме по 20 минути од утакмиците (или ништо како денеска :)).

Член од
14 април 2010
Мислења
4.692
Поени од реакции
6.033
Скопјанец 1978 пошто они вака ни прават и пошто со нив нема разбирање вие на Градски за управата на Силекс ќе забраните влез па и они нека дремат пред влезоивте и ќе им ја пуштите на виедо бимовите да ја пратат утакмицата па да видите како ќе им дојде памет плус тоа Вардар може да побара постапка од ФФМ бидејќи Силекс без никаква причина нејеќе да не пуштат ако имате почит кон нас ќе сторите се за да овие добиајт некоја казна ,пошто не се само парите во прашање денес и цел ден го изгубив од 12 кога искочив дома у 7 си дојдов за што за да отидам до Кратово и на крај да не гледам фудбал туку да дремам пред стадион.

Скопјанец 1978 не си играјте курташак да не ви биде после заебано ...
Не се глупирај па ти мисли пред да пишеш нешо :)

Kajgana Shop

На врв Bottom