R
Rigel Kent
Гостин
FalaНема струја, некој им ги рикнал трансформаторите у делот кај што е стадионот. Најмалку пола саат одложена, можно е и утре да се игра.
Ova nekoja diverzija imate napraveno
FalaНема струја, некој им ги рикнал трансформаторите у делот кај што е стадионот. Најмалку пола саат одложена, можно е и утре да се игра.
Kaj mene e cista sovrsena slika sop://broker.sopcast.com:3912/133007Како сакате да врти кога цела Македонија е на интернет моментално. Ај се е тоа ок, само да имавме добри провајдери кои имаат капацитет да го покријат тоа. Сеа ми симнува со ебени 100 КБ/сек, 2012 година е у пм. Американциве се качија на Марс ние уште во камено време ќе се расправаме со неандерталци.
Абе у Скопје е ок, ама на другите места, особено кај мене е тапа. Крвта да им ја ебам.Kaj mene e cista sovrsena slika sop://broker.sopcast.com:3912/133007
Не сум на T-home.^^ Kolku i da mrcime , T-home se nezamenlivi vo konstantnost na brzina.
Znaci toa e pricinataНе сум на T-home.
Е па тогаш не е до линковите лични проблеми имаш, хахаХаха Знам бе 4 пробав не работеа затоа пишав
--- надополнето: 23 септември 2012 во 21:39 ---
А има некој онака линк да ми даде да гледам, пошо овој сопкаст нешо е зезнат не врте ко шо треба