Serie A 2012/2013

Кој ќе биде шампион 2012/2013?

• Вкупно гласачи
    432
Статус
Затворена за нови мислења.

dragonsky

Hate leads to suffering
Член од
25 декември 2010
Мислења
43.399
Поени од реакции
85.350
Сампдорија-Торино и Удинезе- Милан

Вечер Лацио-Џенова
Како бе 2? Претпоставувам Удинезе-Милан цела и само головите од втората? И не го даваа Пандев или Интер а Сампа-Торино ја давале :pos:

Scirea

ZARDOZ
Член од
4 август 2010
Мислења
27.461
Поени од реакции
87.249
Како бе 2? Претпоставувам Удинезе-Милан цела и само головите од втората? И не го даваа Пандев или Интер а Сампа-Торино ја давале :pos:
аман де човек, торино играше од 12-30 а милан од 15 часот.

dragonsky

Hate leads to suffering
Член од
25 декември 2010
Мислења
43.399
Поени од реакции
85.350
Самдорија беше од 12-30
Ах да заборавив. :) Прашањето ми беше за тие од 15:00 ама заборавив да пишам во прашањето :).
Ај да не бидам оф-топик мое сочуство до навивачите на Интер и Милан.Ако ништо друго дербито пак ќе биде на ниво поточно на двете екипи битни ќе им се бодовите :)

Член од
10 август 2011
Мислења
1.930
Поени од реакции
7.811
Играат ЛШ, ете им шанса... Додека другите клубови ќе мора да се борат за врвот во нивните лиги, Јуве има големи шанси во ЛШ да си игра со одморени играчи, не е тоа мала работа кога ќе дојде финишот на сеозна.

Само им треба прво место во група, а после нерешената со Челзи на гости имаат шанси за тоа. Ако се втори може да налетат на Реал, Барса, Баерн и други силни екипи.
Па да.

Иако, искрено, мислев дека баш обратно ќе биде. Ради тоа што играат во Лш, нивото на игра во Италија ќе им падне.
Уствари може и ќе се случи тоа, рано е.

џимеј

џимилино
Член од
4 март 2007
Мислења
10.392
Поени од реакции
25.199
На нас комшикиве од двава клуба ни останува да се ситиме во случај ако изгуби Лацио. :sleep: Единствено тоа може да ни го "спаси" колово... сезонава... whatever. :giggle:

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

На врв Bottom