Фан Клуб: Манчестер Јунајтед

HristijanWR10

Bryan Kearney
Член од
11 април 2012
Мислења
10.765
Поени од реакции
20.485
abe ok toa ajde ne e problem iam WinXP na virtuelnamasina ama me mrzese da go baram, a ke mozes li da go prasas toj fraer dali moze da proba da smeni nesto vo kodovite na drugite kanali zasto ne mi gi otvara se obidov so 10-15 kanali i nemam pozitiven rezultat a cim probam da otvoram skysport go otvara bez problem dali i ti go imas istiov problem ili se si funkcionira bez problem?
И кај мене има проблем со некои канали, плерот го отвора се нормално но на некои канали кога ке се уклучи VLC-то трепери текстот и не се уклучува каналот.

Го прашав за проблемов тој ми викат се е ОК тоа било нормално да не се уклучувале некои канали во одредено време и да сум бил упорен. Види мајката

Rooney's Temper

in front of Old Trafford
Член од
14 јуни 2009
Мислења
2.888
Поени од реакции
2.653
Lindegaard, Rafael, Rio, Evans, Evra, Carrick, Giggs, Valencia, Kagawa, Nani, RVP
--- надополнето: 23 септември 2012 во 13:41 ---
Reina, Kelly, Agger, Skrtel, Johnson, Allen, Gerrard, Shelvey, Borini, Sterling, Suarez
--- надополнето: 23 септември 2012 во 13:41 ---
Subs: De Gea, Anderson, Welbeck, Scholes, Cleverley, Buttner, Chicharito

Ryan Giggs

tearing you apart since 1991
Член од
27 мај 2009
Мислења
11.707
Поени од реакции
21.219
аууу САФ од секогаш знаел вака да изненади со составов !!!

Член од
19 март 2011
Мислења
12.881
Поени од реакции
14.319
Мизерија:unsure: Мислам играчите си се ок, ама комбинацијава е феил :нинџ:
пер,зашто мизерија баш е топ одбраната и Рио и Еванс се најдобра комбинација лани се покажа тоа цела сезона ја носеа одбраната...
Искрено не ми се свига ова со Гигс...Гигс едино крило може да игра моментално се надевам дека грешам...

Член од
5 февруари 2009
Мислења
7.546
Поени од реакции
4.181
Интересен состав, лани одбраната Рио Еванс функуионираше добро се надевам дека нема да потвралат денес. Ајде со среќа и да се вратат нашите од Енфилд со полн плен. Моја прогноза е 1-2 за нас.:)

Член од
21 ноември 2008
Мислења
1.651
Поени од реакции
1.597
Така ли Руни спремен ќе бил за ливерпул...Без Видич, без парадите на Де Геа...

Член од
14 април 2012
Мислења
32.571
Поени од реакции
66.229
Ау, сметав дека ВидиЌ и Де Геа ке играат, кога уплатив на спортска една интересна сума ... Зашто се коцка Ферги, искрено, не знам ...
Како и да е, BELIEVE!!!

Кој сака да го гледа натпреваров на интернет нека го спуштиовој плеер http://bit.ly/RFJldG. Енглезите ќе го даваат на SkySports1, а тука го имате во HD.
Кога ќе го отпакувате ќе отворите TV Sector фолдерот -> ТV Sector (Windows Batch File) -> Full Screen -> Player Mode (1+Enter) -> според брзината на интернет одберете h (висока резолуција) или l (слаба резолуција) -> Space за да се појават сите канали -> SkySports1 e на 75 (75+Ентер) за да го активирате каналот.
Потребен е VLC плеер за да се пуштат каналите.
Каква е процедурата откако ке излезе прозорчето налик cmd?

B

BooBojan

Гостин
Добар е составот,ме радува тоа што Гигс е во срцето на средината,мислам дека одлично ке функционираме денес,бидејќи тој најдобро знае да ја нагази топката,ама ме плаши тоа што само Бутнер е на клупа од одбрана,недај боже некој од Рио и Џони да се повреди.Ама мислам дека ке ги добиеме Ливерпул. ГГМУ !

ManUtdChampions

Lleyton Hewitt
Член од
5 февруари 2009
Мислења
32.720
Поени од реакции
43.768
А што е проблемот со Видиќ? Повреда некоја пак или онака не го игра??

П.С. Со среќа нека е!! Редно е да се победи на Енфилд после 4-5 години.. GGMU!!

Kajgana Shop

На врв Bottom