Rooney's Temper
in front of Old Trafford
- Член од
- 14 јуни 2009
- Мислења
- 2.888
- Поени од реакции
- 2.653
Видиќ не е во стартните 11...
И кај мене има проблем со некои канали, плерот го отвора се нормално но на некои канали кога ке се уклучи VLC-то трепери текстот и не се уклучува каналот.abe ok toa ajde ne e problem iam WinXP na virtuelnamasina ama me mrzese da go baram, a ke mozes li da go prasas toj fraer dali moze da proba da smeni nesto vo kodovite na drugite kanali zasto ne mi gi otvara se obidov so 10-15 kanali i nemam pozitiven rezultat a cim probam da otvoram skysport go otvara bez problem dali i ti go imas istiov problem ili se si funkcionira bez problem?
the fuck?Видиќ не е во стартните 11...
Мизерија Мислам играчите си се ок, ама комбинацијава е феилLindegaard, Rafael, Rio, Evans, Evra, Carrick, Giggs, Valencia, Kagawa, Nani, RVP
пер,зашто мизерија баш е топ одбраната и Рио и Еванс се најдобра комбинација лани се покажа тоа цела сезона ја носеа одбраната...Мизерија Мислам играчите си се ок, ама комбинацијава е феил
Каква е процедурата откако ке излезе прозорчето налик cmd?Кој сака да го гледа натпреваров на интернет нека го спуштиовој плеер http://bit.ly/RFJldG. Енглезите ќе го даваат на SkySports1, а тука го имате во HD.
Кога ќе го отпакувате ќе отворите TV Sector фолдерот -> ТV Sector (Windows Batch File) -> Full Screen -> Player Mode (1+Enter) -> според брзината на интернет одберете h (висока резолуција) или l (слаба резолуција) -> Space за да се појават сите канали -> SkySports1 e на 75 (75+Ентер) за да го активирате каналот.
Потребен е VLC плеер за да се пуштат каналите.