Ако сакаш ќе ги направат по -100 ден,па да ти одговара тебе или на сите овде што им е скапо...Ми менуваат да одам или да неодам. Ти би идел до Тетово да гледаш натпревар на репрезентација?
Од такви ко тебе стадионите ни се празни и фудбалот во државата ни е за никаде.За да ја гледам 97та репрезентација на свет и 100 денари се многу. Рачунајте ако се победат по некоја случајност двете утакмици, картите може да стигнат до 1000 денари. Како беше тоа, лаком ...
Премногу бил млад за да игра кај НАС прва постава а има 20 год , у некои репрезентација ставаат деца по 18 год и бушат све живо а кај нас у сениорската репрезентација требало искуство за да игра , па незнам како ке стекне искуство ако не го игра ма нек си ебат матер затоа ке го игра ИСКУСНИОТ мирко ивановски .Александар Трајковски стрелец за Зулте Варегем против Андерлехт!
Сме немале голгетери!
Да, баш тој краде и не инвестира во фудбалот. Од такви како него де.Од такви ко тебе стадионите ни се празни и фудбалот во државата ни е за никаде.
Да од такви како мене што пропуштаат 2 утакмици од сезона на Вардар. Од такви како мене што наместо да го моли тој на врата поштено си плаќа карта ... деца.Од такви ко тебе стадионите ни се празни и фудбалот во државата ни е за никаде.
Да ќе мрчам ми се може. Проблем? 400 денари е картата за репрезентација за истото место, за каде што Вардар го гледам за 100че.100 ден е карта за Мак.лига со Дрита, 150 ден имаат карта позади гол за репрезентација со најдобриот од групата и уште мрчат.
Вардар го гледаш против Дрита и Напредок, Македонија ја гледаш против Хрватска и Србија!Да од такви како мене што пропуштаат 2 утакмици од сезона на Вардар. Од такви како мене што наместо да го моли тој на врата поштено си плаќа карта ... деца.
Да ќе мрчам ми се може. Проблем? 400 денари е картата за репрезентација за истото место, за каде што Вардар го гледам за 100че.
Абе сите одат да ја гледаат Македонија, никој не оди за другите...И голем кур ако ги гледаш Хрватска и Србија,да не добиеш крила случајно.
Јас идам да ја гледам Македонија,а ме заболе со кога игра и кој гостува.
Иначе цената на картите е реална.
Кога ќе нема да биде полн стадионот ќе сфатиш што зборувам.Вардар го гледаш против Дрита и Напредок, Македонија ја гледаш против Хрватска и Србија!
Значи не е поентата промоција на репрезентативниот фудбал туку профит.Абе сите одат да ја гледаат Македонија, никој не оди за другите...
Затоа кога играат против Андора и Естонија, народот на трибина на прсти се брои, а кога играат против Шпанија, Англија, Хрватска полно е.
Се игра протв најјаките репрезентации во група и тука малку се дига цената на картите.
Мене не ми е битно дали се игра против Андора,дали против Хрватска,или пак Србија.Ако се игра како што треба не ми е битен противникот.Абе сите одат да ја гледаат Македонија, никој не оди за другите...
Затоа кога играат против Андора и Естонија, народот на трибина на прсти се брои, а кога играат против Шпанија, Англија, Хрватска полно е.
Се игра протв најјаките репрезентации во група и тука малку се дига цената на картите.
Значи фала богу дека ќе имаат и профит, ама па сега ако не го направат тој профит, кога другпат ќе го прават.Кога ќе нема да биде полн стадионот ќе сфатиш што зборувам.
--- надополнето: 22 септември 2012 во 20:32 ---
Значи не е поентата промоција на репрезентативниот фудбал туку профит.