Darklady
Модераторка
- Член од
- 29 октомври 2011
- Мислења
- 5.647
- Поени од реакции
- 35.206
Палма е македонска слаткарницаПалма турска е?
Палма е македонска слаткарницаПалма турска е?
било каков договор НАДВОР од рамките на законот за работно време се коси со самиот закон, како што законот важи за мене и како што сум јас подложен на казни, така и таа фирма треба да биде подложна.сакаш да ми кажеш дека е доволно јас таков договор да склучам со вработениот, да му ја вадам душата12 саати-7 дена во недела и никој ништо да не ми може? и тоа е законски? не сум го знаел ова закончеинпекции ??? епа вака сеа во договорот што им е напраен стои дека тие се обврзани да работаат по 12 сати дневно..
било каков договор НАДВОР од рамките на законот за работно време се коси со самиот закон, како што законот важи за мене и како што сум јас подложен на казни, така и таа фирма треба да биде подложна.сакаш да ми кажеш дека е доволно јас таков договор да склучам со вработениот, да му ја вадам душата12 саати-7 дена во недела и никој ништо да не ми може? и тоа е законски? не сум го знаел ова законче
eve moe mislejne podporcitaj goинпекции ??? епа вака сеа во договорот што им е напраен стои дека тие се обврзани да работаат по 12 сати дневно да летово им беше мачно додека имаа некои зезнати работи мислам на редење цигли плочи ти реков ми рече. во право си дека им треба одмор и на нив но тие се околу 70 до 80 души и некои си имаат по 10 15 дена одмор не сите одредена група. После имаат по 3 пати бесплатен ручек или барем јас така знам од ресторан орфеј им носат можи во договорот им е и тоа опфатено.После ова е приватна фирма и знајш какви се приватнациве ? не да те напагам или нешто потполно си во право.
ahahahahahahhahaha lelel lolДве охриѓанки глумет србинки на плажа во Охрид.
Едната: “Jелена доџи да се купамо!“,
а другата одгорвит: “Не могу мор, ме дупет камењава“
Според ова подолу не.Хотел Турист во Охрид поседува тениски терени ?
Колку е издуван ееееј!Па тој паркот меѓу Кадмо плажа и хотел Парк 1 година го праетДоста е со правење згради. Сега е време малку повеќе и паркови да правиме - Петрески
овај е скренат
ко ќе заврши со паркојне,сигурно ќе почни со жичарницана само не од метропол туку од каленоКолку е издуван ееееј!Па тој паркот меѓу Кадмо плажа и хотел Парк 1 година го прает
Јас сум појќе за жичарница од Метропол до Галичица нејќам паркој