Primera División 2012/13

Кој ќе биде шампион во сезоната 2012/2013 во Primera División?

• Вкупно гласачи
    324
Статус
Затворена за нови мислења.

Jack Nolan

Сите сме луѓе, но ретко кој е човек!
Член од
31 јули 2011
Мислења
1.587
Поени од реакции
1.506

Реал Сосиедад - пријатно изненадување мислам дека многу луѓе би се сложиле со мене, екипа која е феноменална на свој терен. Многу јаки екипи паѓале на домашниот терен на Сосиедад.
- Градат добар тим. Гриезман, Вела, Чори, Прието. Хозе Анхел го зедоја, имаат добар тим. Им треба само добар шпиц и уште 2-3 добри играчи во одбраната, зачинето со добрите навивачи, можат да излезат во Европа.

Член од
21 септември 2008
Мислења
14.607
Поени од реакции
14.447
Ја па ќе си купам Ајфон 5 зошто не треба да скролам за да видам колку титули има Реал во ЛШ и Примера. На моменталниов што го имам се дупнав од скролање и зумирање додека ги видам сите години.

tufekciev

Барсa <3
Член од
6 февруари 2009
Мислења
2.242
Поени од реакции
802
Ја па ќе си купам Ајфон 5 зошто не треба да скролам за да видам колку титули има Реал во ЛШ и Примера. На моменталниов што го имам се дупнав од скролање и зумирање додека ги видам сите години.
Е има скролање додека да дојдеш до 1960...

Член од
8 април 2007
Мислења
16.034
Поени од реакции
9.126
ајфон 6 ке има и временска машина да се вратите во 1231 год. да го гледате реал како освојува
Не ни треба ајфон 6 за да се вратимо 3 месеци назад и да видимо како ви го дадовмо на сред Камп Ноу. Или па немора ни 3 месеци, еве нека биде и 20 дена наназад, и тогаш може да се види како ви го дадовмо. Падобранец...

Член од
21 септември 2008
Мислења
14.607
Поени од реакции
14.447
ајфон 6 ке има и временска машина да се вратите во 1231 год. да го гледате реал како освојува
Добар добар.. (y) Само нека измислат нешто такво и за андроид, да не мора сите да купуваме ајфони. :D

Jack Nolan

Сите сме луѓе, но ретко кој е човек!
Член од
31 јули 2011
Мислења
1.587
Поени од реакции
1.506
Стварно е доста. Како не ви се здосади? Само се контрате, дај кажете нешто интересно, да по дискутираме, вака нема смисла, глупо е.!

НАЈДОБРИТЕ 11 ЗА 4-то КОЛО:

B

Beck's

Гостин
Стварно е доста. Како не ви се здосади? Само се контрате, дај кажете нешто интересно, да по дискутираме, вака нема смисла, глупо е.!

НАЈДОБРИТЕ 11 ЗА 4-то КОЛО:
2 igraci na Barca, nitu eden od RM:vozbud:

mala sala Atleti MKD, stvarno ponekogas ja tupime;)
--- надополнето: 21 септември 2012 во 22:38 ---
Inaku da se podsetime malku na minatogodosniot duel megu Barca i Granada, koj zavrsi so 5-3, i dvajca iskluceni igraci na domakinite, Alves i Pique. Da se nadevame deka i ovoj vikend ke gledame vakov atraktiven fudbal(bez crveni za Barca normalno)

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

На врв Bottom