Niggersinparis
добро вече
- Член од
- 28 август 2012
- Мислења
- 2.457
- Поени од реакции
- 1.999
Ја огбона кога го гледав во Италија Бугарија, еден пас неможеше да врзе ни назад до Буфон неможеше да ја врати...
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
јас ти кажав дека е црн, некој ти кажа дека потсеќал на Коло Туре, а друг дека изиграл добро против Интер, мислам дека е доволноFala decki =)
А вие ја пеете ЛоповФановите на милан нон стоп си ја пејат песната Zbog ove paklene godine хаахах
Стара наша песна е тоа, ја украдовме од васА вие ја пеете Лопов![]()
![]()
Се се врти во круг. A Конте сега ја пее казна моја си ти.Стара наша песна е тоа, ја украдовме од вас. Наша сега е Нек пукну душмани.
Вашава, што ја спомна сладоледџија е актуелна МОМЕНТАЛНО!
На Конте работава е "тато носи мама меси". Не работи човекот а тимот му гази. Кај го има тоа? Па уште и плата зема, па па па...Се се врти во круг. A Конте сега ја пее казна моја си ти.![]()
Аха тогаш на него: На маса ќе дремам од Драганче, а на Берлускони: Милионерче од Кисми.На Конте работава е "тато носи мама меси". Не работи човекот а тимот му гази. Кај го има тоа? Па уште и плата зема, па па па...![]()
Не бе на милан се најдобриИ на газот да си стави тетоважа пак се никој и ништо во Италија.![]()
Може не му се трајниултрасите на лацио
![]()