Мислев на навивачите немој одма да се нервираш и да вадиш табели
Oвие Новезе сега играат во Серија Д хахаха а на времето освоиле титула...
само да ти кажам дека на рома ич не и оди со каљари а повредени се тоти,освалдо, дероси, бредли...Сум ги лупнал на спортска Фиорентина, Палермо, Наполи, Рома и Милан да тепаат, сите у гости... коефициенти огромни, особено за Палермо.. па шта буде нека буде
stavi druga slika kade ima juve 30
Не Вест Хем ќе да е ова,не знам дали знаете,ама во добри односи се навивачите на Лацио со навивачите на Вест Хем и истите присуствувале и на утакмицата против Тотенхем вчера,т.е завчера.ултрасите на лацио
е тоа незнам, нека потврди некој лацијал, јас мислев дека е на лацио фан, а и тетоважите ми беа чудни, никаде не видов чавкаНе Вест Хем ќе да е ова,не знам дали знаете,ама во добри односи се навивачите на Лацио со навивачите на Вест Хем и истите присуствувале и на утакмицата против Тотенхем вчера,т.е завчера.
Ма шо ги ебам, форца Ламела!само да ти кажам дека на рома ич не и оди со каљари а повредени се тоти,освалдо, дероси, бредли...
Не само ова туку сите вести им се вакви.Кој е това пишуваше статијава дами и господо? Дели е това беше ја Ѕинго напишал, или се лажам?
Пази ваму:
Линк
Јас сум баниранИнформациите им се , ама важно сите имате турено лајк на нивната фб страна
Незнам како издржуваш, недај боже мене да ме банираат од каде ли ќе дознавам ексклузивни информацииЈас сум баниран