Serie A 2012/2013

Кој ќе биде шампион 2012/2013?

• Вкупно гласачи
    432
Статус
Затворена за нови мислења.

Сладоледџија

Ванила & Чоколадо
Член од
8 декември 2009
Мислења
14.458
Поени од реакции
11.916
Некој ако може да даде распоред за викендов кои утакмици ќе ги дава Телма ( само знам за Јуве дека ќе го даваат во сабота во 20 и 45)

Благодарам однапред...
--- надополнето: 22 септември 2012 во 00:18 ---
Oвие Новезе сега играат во Серија Д хахаха а на времето освоиле титула...

Milanez`

Tutta lα miα vitα...
Член од
6 август 2007
Мислења
14.523
Поени од реакции
5.515
Сум ги лупнал на спортска Фиорентина, Палермо, Наполи, Рома и Милан да тепаат, сите у гости... коефициенти огромни, особено за Палермо.. па шта буде нека буде :icon_lol:

jovanovski

Motherfucker Jones
Член од
30 јуни 2008
Мислења
3.789
Поени од реакции
1.294
Сум ги лупнал на спортска Фиорентина, Палермо, Наполи, Рома и Милан да тепаат, сите у гости... коефициенти огромни, особено за Палермо.. па шта буде нека буде :icon_lol:
само да ти кажам дека на рома ич не и оди со каљари а повредени се тоти,освалдо, дероси, бредли...:icon_lol:

Ѓорче 1932

тој сум...
Член од
17 февруари 2009
Мислења
13.564
Поени од реакции
11.576
ултрасите на лацио:D
Не Вест Хем ќе да е ова,не знам дали знаете,ама во добри односи се навивачите на Лацио со навивачите на Вест Хем и истите присуствувале и на утакмицата против Тотенхем вчера,т.е завчера.

Boom Shaka Lakka

Silence!! .. I kill you!
Член од
29 август 2008
Мислења
10.922
Поени од реакции
8.798
Не Вест Хем ќе да е ова,не знам дали знаете,ама во добри односи се навивачите на Лацио со навивачите на Вест Хем и истите присуствувале и на утакмицата против Тотенхем вчера,т.е завчера.
е тоа незнам, нека потврди некој лацијал, јас мислев дека е на лацио фан, а и тетоважите ми беа чудни, никаде не видов чавка :pos::pos::pos:

Член од
1 јуни 2011
Мислења
25.915
Поени од реакции
41.878
Кој е това пишуваше статијава дами и господо? Дели е това беше ја Ѕинго напишал, или се лажам? :pos:
Пази ваму:

Линк
Не само ова туку сите вести им се вакви. :гомце:
За секоја шпекулација имаат и на веб страната и на фејсбук. По 100 вести на ден ќе го срушат рекордот на скајспорт. :D Не вреди вакви да се читаат. Еден од админите е Панче будалата. :pos:
Стадионот во Милано е проколнат :pos:
untitled.JPG

На Артемио Франки нема место за Конте

untitled1.JPG

Зампарини; Ќе се убијам доколку ја дознаам цифрата на пари потрошени за тренери. Следен Гасперини :icon_lol:

Scirea

ZARDOZ
Член од
4 август 2010
Мислења
27.448
Поени од реакции
87.176
Информациите им се :гомце:, ама важно сите имате турено лајк на нивната фб страна :icon_lol:

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

На врв Bottom