- Член од
- 10 август 2011
- Мислења
- 2.371
- Поени од реакции
- 1.281
Шо да видам бе? Копиле е Алегри ! Глупак!Чекај, прво види што се случило па после пцуј.
Имаш нешто против?
--- надополнето: 21 септември 2012 во 12:26 ---
Шо да видам бе? Копиле е Алегри ! Глупак!Чекај, прво види што се случило па после пцуј.
фали пато на сликавабтњ убоо сликичево
епа некој не го разбираат тоа и плукаат по Алегри и остали..па на почетокот со Ибра и кога носеа добри засилувања го правете сите цар Алегри кога ја зема и титулата сега не оди кога ги продадоа клучните играчи шо кој и да беше тренер со овие играчи шо се на располагање тешко дека ќе направеше повеќе..не викам дека не е крив и Алегри прави некој грешки но сигурно подобро он знае дали е спремен Мексес или Запата подобро од нас ние вој сакаме да игра тој да игра..фали пато на сликава
--- надополнето: 21 септември 2012 во 14:00 ---
не се толку криви антонини и бонера колку што се криви берлускони и галијани што го продадоа ибра а ги донесоа кркич и пацини
Алегри ќе ја има нашата фул супорт ко ќе престани да ги игра Бонбонера и Антонини и да прај некој глупи комбинации.И секако кога ќе почне да го става Запата прва постава...дотогаш Алегри е глупак за мене и заслужува отказче!Allegri has our full support, says AC Milan vice-president Galliani
Кај се покажа Алегри да го дичам и да др*ам на него цело време?Освоил сериа а ? Зошто не освои лани?Нека ви текне која конкуренција ја имаше Милан,Интер кој таа сезона смени 1504320 тренери и кој од кој поглупав им се смеевме,дај кажете ЛШ што направивме,ви текнува?Тотенхем.. Дербито со Интер што го тепавме првото 1-0 све на све 5 шанси имаше зошто паркира автобус пред гол,а кога тепаа 3-0 комшивкиве промашија 2 пати празен гол.. Лани еден Алегри,го потцени Венгер и Арсенал и се тресевме да не примиме гол прокоцка водство од 4-0,малце... Тренингот што го дава,јас не му го разбирам 90% од повредите на тренинг се случуваат,а да не збориме и дека не спремни ги става играчите па пак се повредуваат.. Ама ипак јак е титула освоил,само немој да зборите кога ќе го гледате Бонера пред Запата и такви некои негови потези..Многу добра изјава на Гвидолин, еден од најдобрите тренери моментално во Италија.
’За жал, ова може да се случи само во Италија. Алегри, тренер кој освои титула, а следната година заврши на второ место, е предмет на дискусија по само три натпревари... само во Италија.’
Иам против што си прочитал нешто негде ни потврдено ни негирано и одма пцуеш и колнеш како некој да ти ги убил дома твојте.Шо да видам бе? Копиле е Алегри ! Глупак!
Имаш нешто против?
--- надополнето: 21 септември 2012 во 12:26 ---
Кој те тера да мислиш поинаку за Алегри? Јас зошто го подржувам објаснив пред некој ден, како што сум објаснил и порано, ти си имаш лошо мислење за него, и имај си го.Кај се покажа Алегри да го дичам и да др*ам на него цело време?
Па,авторитетите кај кои требаше да се крие,ги нарече непотребни и ги избрка,а испадна баш дека тие биле потребни за освојување титула..Кој те тера да мислиш поинаку за Алегри? Јас зошто го подржувам објаснив пред некој ден, како што сум објаснил и порано, ти си имаш лошо мислење за него, и имај си го.
Јас и Гвидолин мислиме дека е глупо да се врши толкав притосок врз него и да прети опасност да го сменат, исто како што мислеа и другите негови колеги дека е добар тренер кога два пати го бираа за најдобар меѓу нив. Исто како што го фалеа Капело и Саки. Ау, што е убаво да се криеш позади вакви фудбалски авторитети.