Листа на теретани (локација, цени, рецензии)

Misery

30% off
Член од
3 април 2011
Мислења
1.598
Поени од реакции
2.394
а ме интересира дали има гужва ,и кај кој часови е така по растеретено бидејќи сум почетник и несакам да има ногу гужва :)
Сабајлечки нема гужва ,некогаш се гаѓа и само ти да си внатре, докај негде 4-5 , после тоа сите „батки“ од работа доаѓаат. Како и да е, пак се фини луѓето, нема да бидеш исмеван како почетник и слично.

Само пази од кој примаш совети, има некој кој се прават паметни а врска немаат. (А се многу)

Фокси

Talk nerdy to me
Член од
11 октомври 2007
Мислења
2.358
Поени од реакции
1.390
Некоја теретана кај шо одет и женски?Некако глупо ми е само со мажиња...:icon_lol:И по можност да е Капиштец или во близина.

asml

Mugiwara 4 life
Член од
20 април 2010
Мислења
132
Поени од реакции
68
Гладијатор во Пелагонија на 6ти кат , супер справи , супер цена.

S

Stef Bachatero

Гостин
Јас таму идам нема гужба барем сега,али сега ќе дојдат студентите од надвор и сигурно ќе правам тренинзи од сабајле.

џимеј

џимилино
Член од
4 март 2007
Мислења
10.392
Поени од реакции
25.200
Мислев дека кога ќе ја отворам темава во првиот пост ќе има некаква листа на локации, вака неколку страни исчитав и пак ништо не запамтив, а дојдов да видам каде има теретана што е негде во Капиштец, Карпош 1/2 или пак Центар... и најбитна ми е цената, овде во Скопје многу некако солени цениве на теретани...

Член од
25 јануари 2007
Мислења
691
Поени од реакции
3
И мене ме интересира во Капиштец и неговата околина солидна теретана?

Член од
23 јуни 2008
Мислења
9.265
Поени од реакции
5.045
Тафталиџе кај млечниот има негде или во околина ? Не ми се иде до Таф.2 или Капиштец за вежбање мме ....

Член од
21 март 2012
Мислења
48
Поени од реакции
14
ај у центар/дебар маало онака маалски теретани со ниски цени

Misery

30% off
Член од
3 април 2011
Мислења
1.598
Поени од реакции
2.394
ај у центар/дебар маало онака маалски теретани со ниски цени
Ричи, кај Папаја што е , незнам што цена е , мислам околу 700.
Strong Gym кај студентскиот (ми се спие не ми текнува како се вика тој во центар што е , искрено :) ) и чини 1050 за студенти.

-={K-O-R-U-N}=-

Wanna play a game?
Член од
14 февруари 2007
Мислења
13.045
Поени од реакции
3.301
Некоја теретана во Козле / Тафталиџе / Карпош?

Теретаната во Борис Трајковски е скапа и има само за секој ден. По можност некоја во која може да се оди (и плаќа за) 3 пати неделно.

S

Stef Bachatero

Гостин
Некоја теретана во Козле / Тафталиџе / Карпош?

Теретаната во Борис Трајковски е скапа и има само за секој ден. По можност некоја во која може да се оди (и плаќа за) 3 пати неделно.
Тука кај мене имаш за 450 ден 3 пати неделно.Па ако сакаш отиди.Единствениот негативен ефект е мирисот на машки мишки :(

-={K-O-R-U-N}=-

Wanna play a game?
Член од
14 февруари 2007
Мислења
13.045
Поени од реакции
3.301
Тука кај мене имаш за 450 ден 3 пати неделно.Па ако сакаш отиди.Единствениот негативен ефект е мирисот на машки мишки :(
Каде тоа? Одев во една што е кај НОВА гимназијата, за истиве пари беше, ама за никаде е, па барам промена. До кај 1000 ден. од прилика за 3 пати месечно неделно.

Kajgana Shop

На врв Bottom