Додека не ставаш по 2 до 3 утакмици на тикет, максимум 4 ништо повеќе, зависи од коеф.
3-2
2-1
0-0
2-2
2-0
1-3
1-0
5 in a row.. Аман до кога???????????????????
Убо тикетче, јас имав со 20 за 6000 едно.Барса - Спартак ГГ
Челзи - Јуве ГГ
Јунајтед - Галатасарај 1-1
Шахтјар - Нордсјеланд 1-1
Брага - Клуж Х2
СЕЛТИК
Прегледај го приврзокот 49309
Позабеганите влегоа (Барса, Клуж)...ова као полесна
Чекај малку, и на Челзи-Јуве си паднат .. било кога Х е или првото полувреме да биде нерешено или второто. Првото беше 2-1, второто 0-1, така да и таа ти е промашена. Ако сум грешка нека ме исправи некој, но мислам дека е така ..
3-2
2-1
0-0
2-2
2-0
1-3
1-0
5 in a row.. Аман до кога???????????????????
Не не..играта е или првото да е Х или на крај да е Х. Овде на крај беше 2-2 така да фатена си е таа...остај го чоекот да се нервира и натаму Не...шала на страна значи и мене каков малер ме има затерано, то е чудо едно...па едно 500-600 ден имам фрлено само во Септември и никако да фатам, едно 5-6 пати само за една паѓамЧекај малку, и на Челзи-Јуве си паднат .. било кога Х е или првото полувреме да биде нерешено или второто. Првото беше 2-1, второто 0-1, така да и таа ти е промашена. Ако сум грешка нека ме исправи некој, но мислам дека е така ..
Грешка сиЧекај малку, и на Челзи-Јуве си паднат .. било кога Х е или првото полувреме да биде нерешено или второто. Првото беше 2-1, второто 0-1, така да и таа ти е промашена. Ако сум грешка нека ме исправи некој, но мислам дека е така ..