UEFA Europa League - сезона 2012-2013

• Креатор на темата Креатор на темата Stivie G
  • Време на започнување Време на започнување
Пизди еј ги имав на едно ливче ме заебаа само они ... Ѕверски одиграв ПСВ 0-2 гола среќа у гз... Иначе на другото ливче што ми е во игра ги фатив Наполи и Атлетико сега од 9 саат чекам уште 6 утакмици ....
Ајде ќе биде и мене овја само, инаку ѓи имав днипро 1,ама џабе.

Од кај знајш, можи младинците подобри ќе испаднат. Важно Реина ќе брани и тука!!!

Kaкво предвидување за младинците на Ливерпул... Дефинитивно треба и во ПЛ да играат !!!!

Пизди еј ги имав на едно ливче ме заебаа само они ... Ѕверски одиграв ПСВ 0-2 гола среќа у гз... Иначе на другото ливче што ми е во игра ги фатив Наполи и Атлетико сега од 9 саат чекам уште 6 утакмици ....
--- надополнето: 20 септември 2012 во 21:02 ---

Нема теоретска шанса... Сега дома играме против Шахтјор и ако победиме, 80 % идеме даље бидејќи наредните 2 утакмици ги играме со Нордсјаленд и ете ти 10 бода од 4 кола :)

Nordsjalend ne se naivna ekipa a isto i Shakhtar :D

Хапоел Тел Авив 0:3 Атлетико Мадрид
- Одбраната на титулата ја отворивме со победа. Се надевам на многу вакви добри резултати. :)

227820_413400738724029_707292513_n.jpg

Сеа видов љоренте е пак на клупа:facepalm:,епа затоа ќе го јадат.

Kaкво предвидување за младинците на Ливерпул... Дефинитивно треба и во ПЛ да играат !!!!
Јавна тајна е дека се подобри од првиот тим :pos:
Ме изненади Роџерс со тимот кој го извади. Посакував баш истиот овој тим да го извади со единствена разлика на местото на Даунинг да биди Јесил ама не очекував стварно да го извади. Браво и за него

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom