Чичко Кумплунг
деца на транзицијата
- Член од
- 3 декември 2011
- Мислења
- 4.194
- Поени од реакции
- 4.400
А ти шо потпарол си му ?
Анимацијава се ми се чинит е синхронизиранава фонтана на плоштад хахаха
Баталете Икер, пазете ги редарите како сите синхронизирано се дигнаа.
Лут на тоа што по анекетите на МАрка,Ирина е посекспилна од Сара,а и тоа што Роналдо има повеќе лајкови на ФБ од него,капитенот на Реал Мдрид,Икер Касиљас се одлучи да бојкотира.Имено,мадридскиот голман прерано се фрли за првиот гол на Сити при ударот на Џеко,каде што јасно се гледа дека му намигнува на босанкиот напаѓач кога да шутне.При вториот гол,намерно го постави Алонсо пред него,за да не може да види каде оди топката поле нејзиното паѓање во 5 те метри.Капак на се,неговото радување при голот на Роналдо во 90 тата минута беше ко да чекат автобус...т.е. никакво.Се очекува бордот на кралскиот клуб да превземе нешто против него...
Ма и повеќе од толку.Ја ретко гледам фудбал откако почна Еуроспорт билијард да пренесува.Другарче верувај ми дека барем 100 пати сум го повеќе гледал Реал Мадрид од тебе,но во овој момент не ми е тоа поента,туку сакам да кажам дека Реал е многу посилен кога е на теренот Озил.А,во право си,првото полувреме го пропуштив,додека второто го гледав во кафиќ.Ако се добро сеќаваш Сити многу лесно можеше да дојде и до предност од 0-2,затоа не би рекол дека бевме толку инфериорни,но на крајот се бележат трите бода.Поздрав.
Монче бе,до сеа Роналдо нели требаше да е појден во Сити,и да делит шкафче со Јаја....е ама,не се деси то.Не бегат,не секирај