¯
¯\_(ツ)_/¯
Гостин
Koa ke gledam deka nekoj dava seriozni pari za Hitachi ili Philips, mene mi se plache... ko dete vo afrika da umrelo, od glad...
Ги користи како не ги користи? од каде ти е инфото дека не ги вградува во своите модели? Дури и од прошлата година вградуваа во подобрите модели и двојадрени процесори за слика.
Не реков дека не ги користат....LG e најголем производител на IPS панели, но ретко ги користат на своите производи.
Според нив Panasonic E5(без 3D) е подобар од LG 620S, а за панасоникот со 3D нема дилеми + користи пасивни наочари како и LG.Panasonic has produced an LED LCD TV that is worthy of recommendation. They have listened to our feedback, and corrected the issues that plagued previous models. In comparison to the Samsung ES5500 and the LG LM620T we recently reviewed, the Viera TX-L42E5B is a clear winner in spite of the Samsung’s lower blacks and the LG’s 3D capability.
Да не има нешто вакво и за СамсунгКој има ЛГ нека го ажурира софтверот, имам една радосна вест а тоа е дека сега проблемот со ДТС звукот е надминат и нема потреба од конвертирање во АЦ3
Самсунг подржува ДТС, нема потреба од ставање нови фирмвери...Да не има нешто вакво и за Самсунг
Мојот модел le37b651 не подржуваСамсунг подржува ДТС, нема потреба од ставање нови фирмвери...
Важи ли ова и за плазми и за лцд-а? Дали има и за 50pt353?Кој има ЛГ нека го ажурира софтверот, имам една радосна вест а тоа е дека сега проблемот со ДТС звукот е надминат и нема потреба од конвертирање во АЦ3
Ви се извинувам на сите и јас сега видов дека сум згрешил и сега се изнервирав многу затоа што мислев конечно се реши проблемот со дтс звукот, а се прелажав затоа што симнав нов аудио драјвер кој има хд аудио контрола и филмовите со дтс звук ги пушташе со сараунд премногу квалитетно преку компјутер, а не проверив директно да пуштам преку плеерот на лцд тв уредот. Али на некој може и ова да му врши работа ако не сака да губи време со конвертирање на аудио звук, јас сум задоволен од новиот аудио драјвер. Уште еднаш извинете што ве излажав.Важи ли ова и за плазми и за лцд-а? Дали има и за 50pt353?
Одличен е, а DTS не ти читаат LG телевизорите.Дечки може мислење за овој тв?
LG LS570S (37 инчен)
Добар ли е или лош?Ќе се зезнам ли ако го земам?
За тие пари вреди?Пошто лимитот ми е тука некаде?!
Незнам дали чита се од усб(DTS,MKV) и дали има сериозни маани?
Посоветувајте ме ако има нешто подобро од овој?
И ако го зимам од каде да биде од Техномаркет,АМЦ или Нептун?