Која компанија дава 4тири? Обично 1 долар даваат.Некој пробал на анкети да заработува? Претежно се за УСА, но со добар прокси се решава дека си од УСА. 4$ даваат за анкета.
А кои даваат по 1$ де дај ми линк, ама да можеш парите да ги префлаш на PaypalКоја компанија дава 4тири? Обично 1 долар даваат.
Направив една за 4, се претставив од Калифорнија со адреса и со ИП калифорниска, им иштракав тие глупите прашања и на крај ми вика дали сакате повторно да ви се јавиме немаме други анкети за вас а тие 4$ не ми ги дадоа мамата.... Пред почетокот на анкетата поплнив за пејпал исплата.А кои даваат по 1$ де дај ми линк, ама да можеш парите да ги префлаш на Paypal
Веќе има тема за интернет заработка. Ти ја споив твојата со веќепостоечката.Сакам да ве прашам околу овие ВС домените односно заработката која ја нудат преку интернет,додека наидов на оваа видео подолу објавено.
ok falaВеќе има тема за интернет заработка. Ти ја споив твојата со веќепостоечката.
Почекај за одговор тука и разгледај ги останатите 108 страници...
1)Да, може.1. Дали може да се работи на Fiverr без PayPal акаунт?
2. Дали може да се работи на Fiverr со неверифициран PayPal акаунт и кои се негативностите од тоа?
3. Дали можам да го менувам PayPal акаунт зависно од потребите? Пр. 2-3 месеци да користам еден акаунт за повлекување пари од Fiverr на PayPal, потоа да сменам/користам друг PayPal акаунт и тн.
4. Дали има ограничување од PayPal за тоа колку пари може да примам на неверифициран акаунтот?
Ова обавезно со новоотворена e-mail адреса и во виртуелна машина. Иначе компјутерот родена мајка нема да го препознаеСлучајно налетав на еден нов сајт за micro jobs. Даваат Sign Up Bonus од 2 долари ама нив неможете да ги повлечете на сметка, може само да ги искористите за да креирате и вие микро работа ако сакате да бидете вработувач. Има разни микро работи кои лесно и брзо се извршуваат а има и некои покомплицирани. Она што е интересно е што самите креатори на сајтот понекогаш објавуваат некоја работа и доколку ја извршите за истата ви плаќаат 5 долари. Они нудат најголема заработка од другите вработувачи кои плаќаат од 0.10 долари до 1 долар по работа, а има и такви кои нудат повеќе од 1 долар. Јас за 3-4 дена успеав да соберам околу 8 долари.
Сајтот се вика microfella.com
Попрво би скинал 100$ од ќеиф, него ли таму да вложам.Има некој од тука што вложил 100$ на Forex, да каже дали е скам или ?
Јас мислам дека можеш, нив повеќе им користело да има повеќе профили оти они зимаат 1$ од секоја нарачка, така да колку повеќе профили толку повеќе пари за нив, пиши на гугл таму сигурно има за ова.Попрво би скинал 100$ од ќеиф, него ли таму да вложам.
--- надополнето: 19 септември 2012 во 22:50 ---
Знае ли некој дали е дозволено да отворам повеќе акаунти на fiverr а со ист пејпал акаунт за исплата? Не можам да го најдам ова правило кај нив.