mozebi e taka. Ama jas ova ne go kazav deka jas sum eden od siromasnite, samo kazav deka ne site ne se raduvaat so 50 denari.Би те советувал да научиш 3Д анимации да правиш (основи), така во најмала рака би можел да заработуваш по 10$ на пола саат.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
mozebi e taka. Ama jas ova ne go kazav deka jas sum eden od siromasnite, samo kazav deka ne site ne se raduvaat so 50 denari.Би те советувал да научиш 3Д анимации да правиш (основи), така во најмала рака би можел да заработуваш по 10$ на пола саат.
Дали виде некаде дека те прашувам дали ли сиромашен?mozebi e taka. Ama jas ova ne go kazav deka jas sum eden od siromasnite, samo kazav deka ne site ne se raduvaat so 50 denari.
ahh izvini mislev si onoj drugiot so go citirav. Inace, na koj veb sajt se zarabotuva od pravenje 3d animacii?Дали виде некаде дека те прашувам дали ли сиромашен?
http://fiverr.com/categories/video-animation/video-animationahh izvini mislev si onoj drugiot so go citirav. Inace, na koj veb sajt se zarabotuva od pravenje 3d animacii?
Nikoj ne te tera da pravis pari ako nekes ne me zamaraj so glupi komentari.Правиш 50 денари дневно,БРАВО.На тие пари ни дете не му се радува.Пробај нешто друго со тоа само си го трошиш мозокот и мислиш дека земаш добра пара.
Зар уште се лаже некој на вакви сајтови. Колку планираш да извадиш месецот? 3$? Аутокликерот ќе ти го детектираат и ќе те банираат. Проверена работа.Се регистрирав на сајтов Cashnhits и гледам има autosurf, и за 10 мин. направив 2центи само со тоа што кликнав еднаш. Интересно е, минимална исплата е 1$. Доколку има некој што се заминавал со овој сајт може да сподели нешто.
Доколку сакате да се регистрирате одете преку мојов реферал да видам баш колку дава.
http://www.cashnhits.com/index.php?ref=DoctorDokins
Зар уште се лаже некој на вакви сајтови. Колку планираш да извадиш месецот? 3$? Аутокликерот ќе ти го детектираат и ќе те банираат. Проверена работа.
Од кликање на bux.to за 3 години направив 50$. Кога дојде време да повлечам парите, ми ја банираа ип адресата и не можев да пристапувам кај нив. Кога се логирав со друга ип адреса парите ги немаше.... Џабе и мејлови и чуда им пишував не одговорија. Ако сакаш реална заработка fiverr му е мајката.Прв пат ми е на вакви глупави страници да се регистрирам, оваа така ми дојде и реков да пробам, па ке видиме ден-два како ќе оди работава ако е така како што викаш тогаш quit и готоо.
Од кликање на bux.to за 3 години направив 50$. Кога дојде време да повлечам парите, ми ја банираа ип адресата и не можев да пристапувам кај нив. Кога се логирав со друга ип адреса парите ги немаше.... Џабе и мејлови и чуда им пишував не одговорија. Ако сакаш реална заработка fiverr му е мајката.
Прво минимала исплата им беше 25$, кога стигнав до 25 ги сменија правилата. На 50$ исплата ме фати инат и стигнав до 50 ама ме изиграа.Знам за фиверот, 2 гига досега ми имаат исплатено, иначе исто така и на мтуркот е убаво лесно се прават за разлика од овие со кликањево. Иначе 50$ си ги чувал на страната, требало барем на секои 5$ да си ги префрлаш на пајпал или минималната исплата била над 50$ ?
Прво минимала исплата им беше 25$, кога стигнав до 25 ги сменија правилата. На 50$ исплата ме фати инат и стигнав до 50 ама ме изиграа.
За мтурк треба некоја финта за да се регистрираш? Има некаде туторијал?
. Во секој случај иако отпрвин видеото е онака класично напумпано догледајте го до крај, интересно е посебно кога ке вложува пари и ке добие.