Ќе се продава АБ канал

• Креатор на темата Креатор на темата Shellshock nam67
  • Време на започнување Време на започнување
latQG.png

Вака нака, ама Велија може да се каже дека е најдобриот мајстор за менаџирање на Телевизија иако дужи пари на цел свет, тешко некој да може вода да му носи, еден и единствен, овој една мала грешка и одма тоне

Ајде нека ја купи сега некој телевизијава на Бојо ,нека дојдат Прва тв од Србија нека ја купат ,па да види Македонија што е добра телевизија

Пуштете АБ Канал

Дај кажи жити очите што има, треба да станувам да одам во другата соба, оти овде телевизоро ми е заебан(мислам), а ме копка да знам :)
Се продава :pos:

Ај да збереме пари да ја купиме, ќе има емисии ко ток шоу со leandra која ќе дебатира преку тел со татариве, архитектура на модернипт век со цитро,моменти за економијата со Лион итн...

А за колку денари ја продаваат телевизијата? 1000?

Се продава :pos:

Ај да збереме пари да ја купиме, ќе има емисии ко ток шоу со leandra која ќе дебатира преку тел со татариве, архитектура на модернипт век со цитро,моменти за економијата со Лион итн...

Лелел ај стварно да ја купиме, цел ден ќе си се забавуваме во студио, прв гостин дарди да каже текстот во химната оти не чини, втор гостин лион да опише како инвестицискиот бум не однесе во рецесија и трет гостин цитро да го пофали проектот во негов стил.
За време на паузи наместо реклами ќе ги уклучуваме бугарчињата да трескаат зелени. Најавна и одјавна шпица Софи Маринова, додека цела Македонија не ги научи чекорите напамет!

А за колку денари ја продаваат телевизијата? 1000?
Тоа и јас вчера го помислив кога го видов огласот со мобилен телефон подолу, да му се јавам и да прашам што пари е телевизијата и дали има простор за пазар.
Како да продава половно југо ја огласил.
Не знам дали има пуштено оглас на пазар3 и реклама5 само од причина што имаат повеќе прегледи од неговата телевизија.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom