Лига на Шампиони 2012/2013

Статус
Затворена за нови мислења.
Член од
4 февруари 2009
Мислења
7.733
Поени од реакции
7.549
Јас не ве разбирам што ја играте Реал - Сити ГГ, како да не знаете дека Манчини дундата ќе се брани.

Nino Manchester

Oŋce α RED, αlwαys α RED
Член од
4 јуни 2009
Мислења
14.536
Поени од реакции
17.951
Немој сега,пукам од нервоза....Ја гледаш утакмицава? Ко шо ви досуди на вас пенал со Виган е овој беше бетер!!
Не се нервирај:),гледам колку ќе успеем да фатим,не можем сите да ѓи гледам,а би сакал:D,и што се нервираш секако ќе си тепате.

Staufer

Драган Богдановски
Член од
17 јануари 2008
Мислења
16.525
Поени од реакции
22.176
добро шо е проблемот со овие твоите - во Бундес се како Барса,топка не може да им избега,во ЛШ се сосема друг тим,непрепознатлив......некни како ги скротија Леверкузен,едвај половината ја врвеа фармацефтите.....мислев годинава ќе ја поминат таа психолошка бариера,ај да видиме понатаму.......коментирам баш затоа што ми се многу симпатичен со овој ростер и игра што ја имаат во Бундеслигата
Не знам ни ја што е проблемот ама ако испаднат пак како последен ќе си набијат дефинитивно комплекс.

Факе

Highbury–the Home of Football
Член од
6 март 2010
Мислења
9.477
Поени од реакции
10.206
Не се нервирај:),гледам колку ќе успеем да фатим,не можем сите да ѓи гледам,а би сакал:D,и што се нервираш секако ќе си тепате.
Море, да ви заводат со непостоечки пенал,па ој после смири се, без разлика колку твојот тим ги отворил ко конзерва...

Ilumious

Патник, педер, поет, администратор, масон
Член од
29 јануари 2007
Мислења
84.962
Поени од реакции
195.498
Море, да ви заводат со непостоечки пенал,па ој после смири се, без разлика колку твојот тим ги отворил ко конзерва...
Мирен сине, битно ги работите, шо се секираш :)

Член од
4 февруари 2009
Мислења
7.733
Поени од реакции
7.549
Јанга Мбива животиња, не знам како никој не го купи летово, ѕвер е.

Член од
31 мај 2011
Мислења
2.746
Поени од реакции
1.288

Nino Manchester

Oŋce α RED, αlwαys α RED
Член од
4 јуни 2009
Мислења
14.536
Поени од реакции
17.951
Ди мариа надвор
игуаин исто
Двајцава са мизерија,не знам што чека мурињо.

Член од
1 март 2009
Мислења
8.632
Поени од реакции
10.350
многу досадна реал-сити, чекам кун да го стави во игра иначе ќе исклучев досега :sleep:

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

На врв Bottom