Општи дискусии за ТВ серии

• Креатор на темата Креатор на темата zlxlclvlbln
  • Време на започнување Време на започнување
tumblr_m3f1bhEEpv1qg7kr9o1_250.gif

sry за офтопик, но не влагам у темата пошто ја неам изгледано 2ра сезона. :X3:

Аку аку, не е оф топик општа дискусија е. Ама каков пар се овие двајца, совршени еден за друг.:)

tumblr_lr64jjOwQx1qb0tg9o3_250.gif

CBS ја скинаа CSI MIAMI(за тепање време беше топ), а FOX направија renew на Touch иако само падови бележи според број на гледачи од пилотот па наваму...... Ретардирани амери...:tapp:
Прва епизода 12.01 милион гледачи, 12 епизода 4.6 милиони гледачи....
Пуштиле вчера бонус епизода.

Moze nekoj da mi pomognes ja baram ona serija na alfa ja davaa so Spenser i Brus spenser e toj kecerot ne mi tekinja imeto so brodot so se desava na ostrov epten jaka serija ako ima nekoj link da ja simnam ednas ja barav pred 2 god nemase niso za nea ama bas niso :D i za seranovi link da ne ima nekoj >? :D

Јас ја прекинав Touch после 3 или 4 епизоди. Пилотот беше ѕверски добар ама после тоа се виде дека не одат никаде...

Тука сме некаде, јас заклучно со 4 ги изгледав.....

Да не се мачам да бројам Ник ги тепаше Брендон и Дилан со историски резултат од 16-2. Дали ќе повториме уште еднаш дуел со ваков резултат останува да видиме.
Значи малку ме нема на форум и одма глупости се дешаваат на темава. Ја имам само едно прашање до овие 16 или колку и да се: па дали сте вие токму или горештината ве имаше акнато по глава летово? Како можете да ставите една комплетно безначајна серија како ТГ чиј најголем дострел е благо збогатување на сиромашната програма на МРТВ1, пред една серија која имаше огромно влијание врз секој аспект на животот на младите, т.е. да не речам ја промени младата популација. И уште на тој што дрвеше за не знам какви лажни вредности што ги ширела серијата, можам да му кажам само дека ваквите серии застанаа на патот на кичот, турбофолк културата и примитивизмот што се ширеше и сеуште се шири на нашиве простори. Да ве потсетам ли даме и господо дека БХ90210 беше планетарна треска, дека влијаеше на музиката што се слуша, модата, дека (иако веројатно не знаете) БХ се прераскажуваше на одмори, се собираа сликички, е купуваа тетратки и ранци со нејзините ликови. Мала музичка пауза пошо многу сум изнервиран:

Да ве потсетам ли дека имате цел трговски центар во Скопје именуван по оваа серија, и без разлика што си остана најглуп ТЦ веројатно после Мавровка сепак ова е пример веројатно без преседан. Единствено Friends си добиваа Friends Cafe насекаде по светов, а БХ си доби трговски.​
И на крај, Ник Слотер бе.... ај жениве да ги разберам :pos:
Ете то... :cool:

Game of Thrones доби 6 статуетки на Creative Emmy Awards и уште повеќе " интернет " награди.
:cuc:

Главната Eми церемонија ќе се одржи на 23ти Септември, каде Game of Thrones e номинирана во уште две категории: Најдобра драма и најдобар актер во споредна улога ( Peter Dinklage ) .

Абе нубови, што се случи со вас? како тоа никој не ја гледа Boss? каде отидоа форумџиите со вкус за филмови/серии ? :(

Во главната улога настапува фантастичниот Kelsey Grammer

Знам дека многу овде се фанови на Frasier, така да трк на гледање, серијава е одлична.

Io Sono Interista не зезај. Беверли Хилс по дефиниција е поим за сапуница, а ние знаеме дека овој термин рака под рака иде заедно со кичот, турбофолк културата и ниските страсти. Тоа што беше Династија за старите, за нас младите беше Беверли Хилс. :) Не ги осудувај членовите што на темата од две зла го одбрале за нив помалото. На времето и двете ми беа guilty pleasure...:cool:

Io Sono Interista не зезај. Беверли Хилс по дефиниција е поим за сапуница, а ние знаеме дека овој термин рака под рака иде заедно со кичот, турбофолк културата и ниските страсти. Тоа што беше Династија за старите, за нас младите беше Беверли Хилс. :) Не ги осудувај членовите што на темата од две зла го одбрале за нив помалото. На времето и двете ми беа guilty pleasure...:cool:
Не знам ни како да ти одговорам... :rolleyes:

Абе нубови, што се случи со вас? како тоа никој не ја гледа Boss? каде отидоа форумџиите со вкус за филмови/серии ? :(

Во главната улога настапува фантастичниот Kelsey Grammer

Знам дека многу овде се фанови на Frasier, така да трк на гледање, серијава е одлична.
Ја изгледав првата епизода, многу ми се допадна, само после тешко наоѓав линкови за втората и ја оставив на мирување, дефинитивно ќе ја гледам, еве препорака и од мене по една изгледана епизода.

Ја изгледав првата епизода, многу ми се допадна, само после тешко наоѓав линкови за втората и ја оставив на мирување, дефинитивно ќе ја гледам, еве препорака и од мене по една изгледана епизода.

Имаш пп.

Ја почнав вчера The Mentalist. Мислам дека од форумов ми ја збореа wot и Red John (сега гледам од каде ников :icon_mrgr: ). И баш ко за мене серија, има лајк од мене. Овој Сајмон Бејкер ме плени, бре каков човек, цела серија е на негов грб. Толку бледи ликови јас во животот немам видено, ама ниеден освен него не е ништо посебно, не знам по кој основ ги бирале ама не ги бива, тотално бледи актери. Ама затоа Бејкер, надоместува за сите.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom