Мислам дека не се фокусирате на коренот на проблемот него на ефектите. Како сега да кажеме дека Џорџ Клуни ебе многу ради возраста и сивата коса. Ене ги у Џубокс секоја вечер ги има на тон такви очајници со 50 нијански на сиво коси па пак се со таквото во рака. Џорџ Клуни ебе ради тоа што е популарен и е тежок многу милиони. Чак и дедовци со мешлаци како Бријаторе имаат подобар сексуален живот него ли млади и атлетски градени деца во рани дваести што одат во петок да пијат.
Конкретнава проблематика еднаш ја чепнав тука
http://forum.kajgana.com/threads/Мажите-преферираат-глупави-жени.60909/page-22#post-5146165
Главниот проблем не е глупавоста туку женственоста. Сум забележал многу чудна корелација на образовани жени и неженственост и обратно. Кај многу голем дел, да не речам вечином од паметните и образовани девојки се појавува синдром на маскулинизација. Почнуваат да стануваат горди, препотентни, агресивни. Им ги знам ставовите. Јас сум сама, независна, образована, имам некоја си позициичка во демек реномирано некое си фирмиќе, мене не ми треба машко да ме води, јас можам со нив да се рамнам, не сакам да ме гледа во гз или цицки кога не го гледам во очи, јас сум интелект, покажи респект во полн ефект. Можам и јас да бушам бетон и да мењам карики и гуртни, што има сега јас да го шармирам, нека ме прифати каква што сум, јас си се ценам, јас вредам, јас не сум само пар цицки дрн дрн јариња. Сите тие свои замисли ги проектираат и во живо во понашање. Не знае да флертува, не знае да шармира, не знае да снижи малце децибелажа на глас, него се издерава дури и пцуе како машко, кратко се шиша, завзема некои си неофеминистички позиции, љока како стока, крута е, ригидна, тешка за комуникација и за удварање, не сака да биде мила и пријатна оти тоа било само за глупи шмизли а она е магистер мижи Митре паѓаат тулумби. И нормално, не е она крива што е сингл, мажите не сакале паметни и успешни жени, они се плашеле пошто она е многу паметна, вредна и успешна. Манете ги тие причи сапиосексуалност, смарт из д њу секси, шие ми га Џуро. На машко предимстевно пред се и над се, секси му е женско и женственост. Не е до колкаво ти е ај кјуто, дали прслукот ти е А или Д, и во кое средно учиш. Асли женско знае да те штрецне и да ти ја стави чивијата и со диоптерска цвикера, и без минич и со и без сертификат од Менса или со диплома од екстра универзитет Кај Бојо, нарачајте бесплатна достава до вашиот дом на 02/3-202-100. Правите паметни жени кои се реткост, знаат дека кога се излезени со машко, треба да се тргнат сите фрустрации, титули, гордости на страна и да се вози друг филм, не до степен де со тоа да си газат на идентитет или да забегуваат во патетика, него да знаеш како да го нарешаш дечкото, пак да ти се јави и пак и пак, дури и до гуша ако си закопчана. Кога можат тие да имаат и дипломи и плати и дечко, секоја може. Ама не сакаат, летаат на Марс. Многу си паметна, затоа не те сака. А тие демек глупичките, наивните, слатките, нежните си имаат веќе дечко и убаво им е на дун..., овај душичката. И после биле секси оти биле глупи.