Ова е ОК само во случај доколку си со неа само за една вечер или ја третираш како швалерка па ја носиш низ хотели и слично. Да ти биде женска или жена е ептен тапа. Замисли ја глупава неможе еден муабет да направи како што треба а ја влечеш по тебе секаде. Ќе те засрами и пред другари и пред било кој друг, ќе се понаша како дрво.
Глупавоста ти е релативна ствар. Она може да е доста високо рангирана личност во општеството due to интелигентноста, завршени 2 факултети, all that, ама може оти не ги врзува врзонките на патиките панделка, туку ги стега еднаш и ги става внатре -- за тебе да биде глупа. И vice versa, можеби ти ја рачунаш паметна само оти знае да реши со една непозната побргу од тебе, ама еве за мене е глупа оти незнам, еве да речеме, оди со тебе. Ме следиш? Само поради некои индивидуални критериуми не треба воопшто да ти биде срам ако ти е жена/женска. Дури и навистина ако те срами. Оти тоа е љубовта. Оти е твоето дрво.
Исто површен муабет за тие за по една вечер. Невозможно е да процениш некоја како глупа која си ја запознал пред саат време, уз алкохол, музика или еве да речеме трема, дека промискуетноста не налага надпросечна убавина, а на сите ни се ебе, па можеби се топи при флертување, се буни, трема. Многу луѓе позираат како некои квази психолози со муабетот "2 реда муабет и знам дека е глупа".
А околу темава, малце ретардирано прашање, дека јас не сум налетал на вакво нешто. Секси или не се класифицира при првата нејзина визуелизација пред мене. Иако еве да бидам that guy, и сексипилноста е релативна. Оти кај мене пример облека знае да ми подигне оцената кај некоја, рецимо.