Секси е затоа што е глупава?

831

רַב אושר של חוכמה
Член од
8 ноември 2009
Мислења
6.946
Поени од реакции
12.549
Секси е затоа што мене ми е секси.....тоа е релативна работа, ако глупавоста влегува тука ок тоа е една од карактеристиките.
Кај наоѓате за вакви работи да дискутирате не ми е јасно.
Може да се дискутира, глупавите не размислуваат - делуваат. Ај натерај интелигентна да голтне сперма ако пред тоа не сакала:)...треба прво да ја воодушевиш со муабети (освен ако не си екстра симпатичен и глуп) за да ја легниш...:D

Bodhidharma

Член од
17 септември 2011
Мислења
10.783
Поени од реакции
15.399
Може да се дискутира, глупавите не размислуваат - делуваат. Ај натерај интелигентна да голтне сперма ако пред тоа не сакала:)...треба прво да ја воодушевиш со муабети (освен ако не си екстра симпатичен и глуп) за да ја легниш...:D
Kaj си видел бе ти такви? :D

Луси

extreme
Член од
17 септември 2008
Мислења
6.837
Поени од реакции
20.302
The Magus, ако си голта и интелегентна да е ќе голтне, ама ќе голтне од задоволство од навистина дека сака да е со тој човек во тоа време и најбитно знае што сака, а ова глупото ко овца у трло што ќе му кажеш тоа ќе прај од пуста наивност т.с. глупост, нема тука перцепицја на желба и потреба туку така требало, видела и кажале, таман работа да мисли.

King B

Bears. Beets. Battlestar Galactica.
Член од
24 јануари 2011
Мислења
1.801
Поени од реакции
4.076
Секс затоа што е глупава. Мислам дека на тоа мислеле :)

bucio

Урбан индијанец.
Член од
8 јули 2008
Мислења
16.330
Поени од реакции
7.799
Не ми проработува тестостеронот кога правам муабет за тајните на универзумот, туку кога разговараме за градите нејзини или ми вика 170 сум висока или пак дека е инспекторка во УЈП :pos::pos::pos::pos::pos::pos::pos::pos:.

Па не мора да биде паметна за да ми биде секси и не е болест глупавоста па да се лечи :icon_lol:, јас ќе ја научам како да размислува и ќе биде паметна :icon_lol:.

831

רַב אושר של חוכמה
Член од
8 ноември 2009
Мислења
6.946
Поени од реакции
12.549
Kaj си видел бе ти такви? :D
Арно викаш, реткост. Обично инстинктивно жениве делуваат сеуште, добри се за проучување :D

Плус ако натераш интелигентна (да речеме дека ете постојат) да направи нешто невообичаено после цело време ќе те потсеќа што направила поради тебе као и должиш против услуга ...

V

Vollstandig

Гостин
Валјда тоа сака да го каже маж, кој нема муда да се “бори“ за женска. Секси-затоа што е глупава, или поточно секси затоа што е лесна:)

wot

aloof
Член од
20 мај 2008
Мислења
19.645
Поени од реакции
34.067
Ова е ОК само во случај доколку си со неа само за една вечер или ја третираш како швалерка па ја носиш низ хотели и слично. Да ти биде женска или жена е ептен тапа. Замисли ја глупава неможе еден муабет да направи како што треба а ја влечеш по тебе секаде. Ќе те засрами и пред другари и пред било кој друг, ќе се понаша како дрво.
:(

Глупавоста ти е релативна ствар. Она може да е доста високо рангирана личност во општеството due to интелигентноста, завршени 2 факултети, all that, ама може оти не ги врзува врзонките на патиките панделка, туку ги стега еднаш и ги става внатре -- за тебе да биде глупа. И vice versa, можеби ти ја рачунаш паметна само оти знае да реши со една непозната побргу од тебе, ама еве за мене е глупа оти незнам, еве да речеме, оди со тебе. Ме следиш? Само поради некои индивидуални критериуми не треба воопшто да ти биде срам ако ти е жена/женска. Дури и навистина ако те срами. Оти тоа е љубовта. Оти е твоето дрво. :(

Исто површен муабет за тие за по една вечер. Невозможно е да процениш некоја како глупа која си ја запознал пред саат време, уз алкохол, музика или еве да речеме трема, дека промискуетноста не налага надпросечна убавина, а на сите ни се ебе, па можеби се топи при флертување, се буни, трема. Многу луѓе позираат како некои квази психолози со муабетот "2 реда муабет и знам дека е глупа".

А околу темава, малце ретардирано прашање, дека јас не сум налетал на вакво нешто. Секси или не се класифицира при првата нејзина визуелизација пред мене. Иако еве да бидам that guy, и сексипилноста е релативна. Оти кај мене пример облека знае да ми подигне оцената кај некоја, рецимо.

831

רַב אושר של חוכמה
Член од
8 ноември 2009
Мислења
6.946
Поени од реакции
12.549
Епа Луси_Лу тоа е муабетот, интелигентни се ретки - интелигентно/перверзни, да ти ја разниша самодовербата, да ти го скрши егото и соблазни телото на повеќе начини, да ти го закачи оној поглед од 1000 километри после секс. Затоа глупите изгледаат привлечно на моменти...ќе се прое*ат хардкор и мува не ги лазе додека...
Иначе јас не навивам за глупи, одбојни ми се ама така стојат работите во опшествава до некаде т.е. глупите се по секси :)

bucio

Урбан индијанец.
Член од
8 јули 2008
Мислења
16.330
Поени од реакции
7.799
Инаку чим мериме овде на темава које поголем маж да си кажам јас, првин импресионирам со интелегенција после со потенција, и повеќе сум потентен отколку интелегентен :icon_lol:.

Инаку сестра ми викаше за нејзе колку е убава толку е и глупава има тука нешто :icon_lol:.

wot

aloof
Член од
20 мај 2008
Мислења
19.645
Поени од реакции
34.067
Магус, муабетов ме асоцира на лигавите. Фуј, сперма! :icon_lol:

Добро, и надвор од сексуалната конотација, општо лигавите се голем turn off. Доволно е да ја видиш како збори по телефон, знаеш дека сакаш да ја тепаш со курот место да ја ебеш.

Луси

extreme
Член од
17 септември 2008
Мислења
6.837
Поени од реакции
20.302
E The Magus баш ме потсети погоре колегата wot секој инаку си ја гледа глупавоста или па се вади на истата, или па се праи дека не ја гледа, тоа е битниот муабет, а уште побитно е колку многу ти се е*e нели?

Брзии

Бело сунце, Бело небо, иди даље бог те јебо!
Член од
15 јануари 2012
Мислења
1.026
Поени од реакции
481
Не се глупави, туку глумат глупави оти мислат дека се кул.
What a sad story, isn't it?

SHANE

Др.Акула
Член од
30 април 2008
Мислења
1.453
Поени од реакции
853
Незнам со каква асоцијација е употребен поимот глупава.Кај нас ,жена што ќе ти даде се,се смета за „глупава„(можеби нема доволно сексуално искуство,слаба самодоверба или ептем е заљубена),но тоа нема врска со интелегенција,тоа e "emotional drive force".
Ако терминот е употребен за „ниско интелегентна„ персона тогаш за поголемиот дел машки е во најмала рака одбивно,дури одвратно на моменти.Со ваквите типки неможиш да градиш врска т.е можиш да ги имаш само како "one night stand" т.е додека си ги задоволиш своите био потреби.

Kajgana Shop

На врв Bottom