Може ли во Македонија да се најде поштена женска?

Erich Zann

Модератор
Член од
13 мај 2012
Мислења
14.631
Поени од реакции
31.841
Секако дека можеш :) Само ќе побараш малку повеќе, зборувам за нешто блиску околу мојата возраст, година две помало, поголемо. Јесте да светов е заминат јабана, да секој петок и сабота џенцките носат миничи до под пичник , па така не знаеш која е 20 години, која е 5то одделение, некако сите се исти.
Барем кога излегуваат од дома по едно чао да им велеа на родителите................онака колку да ги видат пред излегување.............:tapp:

nescafe

за освестување
Член од
27 август 2009
Мислења
604
Поени од реакции
277
Сите се курви, а тие другите се на електро е работава или ми се причинува?
А башка многу,многу ама ептен многу се глупи женскиве во Македонија.................. отиди Бугарија отиди Грција да ти е кејф да правиш муабет со некое лично девојче.

Јас искрено планирам да емигрирам.
Тие се плукнам во тоа кантур створењата.
Без лутење али со муабетов и мајка ти ја ставаш во курвите и сестра ти и братучедка ти итд, итд.

CUCULIGA

Баксуз
Член од
12 август 2012
Мислења
84
Поени од реакции
53
Јас не знам што подразбирате под поимот поштена ? Таа што живее блиску до поштата ли ? Ќе најдете кога ќе си ги смените размислувањата, дами има останато за каваљери. Може реално не бараш мирна, нормална девојка, него те привлекуваат ,,девојки со лесен морал,, кои ти се физички привлечни само, гледаш површински какви се и не се трудиш да ги запознаеш или пак се обидуваш да ги ,,скротиш,, да ги смениш, си ги упознал во период во кој едноставно не им било времето да бидат сериозни. Далеку од тоа дека не се менуваме де, ама ни зависи од периодот - не за парење. Животниот. Е сега некоја што имала ,,некој,, дечко пред тебе нека се и 5 и 10 нека се, ама е добра особа, образована и културна и го има тоа што го бараш од девојка, не чини оти е курва, била со многу мажи.
И после машко ќе ти рече - мене не ми е битно колку си ги имала пред мене, јас рачунам од сега натака со мене каква си ... ха ха ха ха виц на деценијата. Лажат мажите, битно им е.
Сум имала машки, сум поминувала пијани ноќи, сум го живеела животот како што според сите стандарди се живее на 20 год, период на експериментирање како што го нарекувам јас. Има ли нешто лошо во тоа? Подобро тогаш, него после, зар не е така ?
На мажите што размислуваат вака, им треба поголема самодоверба и помалку комплекси, или се плашат од критика ?
Поштена ... маах ! Реално вие колку сте поштени, ги цените девојките и знаете да процените ,,поштена,, девојка ?

Silvio

Strength And Honor
Член од
21 јануари 2009
Мислења
311
Поени од реакции
167
Може , али добро знаат да се скријат или па се скриени од некои бижутерија девојки па не можат да се приметат. Едно е сигурно, кога ке најдете таква ЧУВАЈТЕ ЈА !

Член од
17 јануари 2011
Мислења
242
Поени од реакции
131
у македонија многу тешко да се најде, сите се е.ат или за пари или за дрога, жално но вистинито

Мачорка

Shining Star of Paektu Mountain
Член од
25 февруари 2011
Мислења
1.955
Поени од реакции
12.543
у македонија многу тешко да се најде, сите се е.ат или за пари или за дрога, жално но вистинито
Ама затоа мажите се ебат со се` што има дупка и тоа за без пари. Жално но вистинито.

Член од
17 јануари 2011
Мислења
242
Поени од реакции
131
не се љутете одма, ја ти кажувам од мои примери, ми имаат девојчиња барано и до 500 евра, и црти за секс, ја сфаќам дека е нормално да си живееш живот на млади години и да експериментираш, али да бараат пари или дрога жално, а ги има многу такви, има и поштени али поретки се у загрозен вид спаѓаат.
пс и да е ѓупка само да има дупка е мотото- се шалам

Член од
17 јануари 2011
Мислења
242
Поени од реакции
131
Тогаш ќе мора да одбериш од таа што се ебе за пари или таа што се ебе за дрога.
не се женам бе , цел живот ке:drk: се шалам ке барам асално нешто и под дрво и камен
--- надополнето: 17 септември 2012 во 23:25 ---
зш у шведска?

Член од
6 јули 2011
Мислења
3.829
Поени од реакции
7.711
не се женам бе , цел живот ке:drk: се шалам ке барам асално нешто и под дрво и камен
--- надополнето: 17 септември 2012 во 23:25 ---
зш у шведска?
Ами оти у Македонија нема поштени! Белку подалеку ќе се офајдиш! А што викаш: А царица, а магарица- исто е!

Член од
17 јануари 2011
Мислења
242
Поени од реакции
131
абе не ме разбирате има и поштени, само се ретки, плус секој си има различни сфаќања за "поштена " ја неам против девојка да има секс со различни и со поише, нека си тера кеф додека е сингл, нема везе да не забегуваме и да се караме

L

Luki Junior

Гостин
Дете, потфанаа те момите од форумо, не може да се извадеш така лесно....
Поштени моми, има.

Kajgana Shop

На врв Bottom