Фан Клуб: Јувентус

Mr.47

Juve Fan
Член од
29 јули 2008
Мислења
10.042
Поени од реакции
6.070
На Лајв му е тргнат, а еден доби у 24(лајв), у сеа доби и му беше пишан.

F

FuckYouAll

Гостин
Абе Бонучи црвен не требеше да имат ? :ROFLMAO:

Иначе све по ред на Телма да им ебам, ништо не видов со стримојве глупи.

Scirea

ZARDOZ
Член од
4 август 2010
Мислења
27.445
Поени од реакции
87.165
Одбраната денеска ни е смешки :pos:

Патем Бонучи не доби 2 пати жолт картон, првиот пат му беше доделен само на Пирло, ги слушнав коментаторите на ЕСПН.

Матри :cuc: баба ми да беше на терен ќе го погодеше тоа

Член од
23 јуни 2011
Мислења
569
Поени од реакции
339
Уште не ми се верува што пропушти Матри. Од таква позиција гол со затворени очи се постигнува.

G

grande-juve

Гостин
Само Пирло доби жолт, он играше со рака кога беше слободниот.
--- надополнето: 16 септември 2012 во 15:51 ---
Само Пирло доби жолт, он играше со рака кога беше слободниот.

Член од
23 јуни 2011
Мислења
569
Поени од реакции
339

Xfire

fino alla fine
Член од
9 август 2008
Мислења
7.341
Поени од реакции
2.235
Мааатриии ????
Ова не се промашува пријателе. :(
Инаку Џовинко е добар, ке забие гол сигурно, малце и одбраната не ни е сигурна а ни го нема средниот ред, сега нешто последните 5 минути запнавме, ајде има време.
А шо е финтата со Бонучи? 2 жолти?

acermk

лавот во сенка
Член од
18 јуни 2009
Мислења
1.926
Поени од реакции
839
Штом Џенова вака си шетка кај нас во одбрана па што ќе биде со Челзи и останатите европски клубови...со нерешено сум задоволен од натпреваров...

Член од
22 февруари 2007
Мислења
7.076
Поени од реакции
1.940
Ама на овај Имобиле не му делил многу горниот. Ко Адебајор да го гледам. После испадов Други има да го измаршираат дури и да сака Ањели да го врати.
Се на се играта мизерија ни беше. Кон крајот малку се прибраја ама џабе. Фали Видал, вали асолен напаѓач оти Матри е изгубен (еве шанса за Бадентер).
И нафрлањата од корнер ни се на ниво, Џовинко и Џакерини без проблеми ја натскокват одбраната на Џенова.

Член од
23 јуни 2011
Мислења
569
Поени од реакции
339
Мааатриии ????
Ова не се промашува пријателе. :(
Инаку Џовинко е добар, ке забие гол сигурно, малце и одбраната не ни е сигурна а ни го нема средниот ред, сега нешто последните 5 минути запнавме, ајде има време.
А шо е финтата со Бонучи? 2 жолти?
Грешка на судијата беше тоа. Пирло играше со рака а судијата на Бонучи му даде жолт ама после се поправи.

Член од
21 август 2008
Мислења
5.204
Поени од реакции
953
изгледа ке мора да се прави измена матри оут ин вучинич после оут касерес ин лих и оут бони ин лусио не дека ке изигра појке овај ама како што е нервозен бони мојт и некој црвен да мавнит

Член од
23 јуни 2011
Мислења
569
Поени од реакции
339
Штом Џенова вака си шетка кај нас во одбрана па што ќе биде со Челзи и останатите европски клубови...со нерешено сум задоволен од натпреваров...
Како бре со нерешено си задоволен? Имаме ние големи квалитети за победа на мечов. Инаку не верувам дека вака послаби ке бидеме кога ке играме со Челзи. Јас мислам дека на 19 Септември ке имаме победа против Челзи. Барем со 0:1 :)

Kajgana Shop

На врв Bottom