Имаш прекрасно лице....
Сите се наведнале накај "тортана", само една гледа во апарат. Изгледа презаситена е од благо па не и е по мерак
Две гледат во апаратот, таа во средина и она што штрчи, таа што штрчи демек, не не, јас сум поштена а уствари она да ти е најмераклијкаСите се наведнале накај "тортана", само една гледа во апарат. Изгледа презаситена е од благо па не и е по мерак
Тоа и ја мислев де, само ај да не бидам до толку.Две гледат во апаратот, таа во средина и она што штрчи, таа што штрчи демек, не не, јас сум поштена а уствари она да ти е најмераклијка
Да ито за поглупи. Демек со раја (со рајата )А тоа Сораја е некоја невладина организација ?
за на десктоп позадина да си го клајме скришото оти многу ни е битно шо прај сораја на фбhttp://puls24.mk/index.php/macedonia/macedonia-news/macedonia-vesti/2056-soraja-go-jalkna-puls24-mk
Меѓутоа вечерва за сите вас имаме ексклузивна вест. Имено СОРАЈА го ЛАЈКНА и го следи нашиот портал ПУЛС24.МК
Веруваме дека сме први и привилегирани во Македонија...
Повеле скрин шот од лајкот на Сораја.
Не ни останува ништо друго освен да се заблагодариме на Сораја и да ја поканиме да го чита почесто ПУЛС24.МК..
Е ова е веќе врвот.....
СоцијалноА тоа Сораја е некоја невладина организација ?
Анти-фашистичкаСоцијално
Организирана
Рабоничка
Американско
Јапонска
....и не ми текнува на А
A1Социјално
Организирана
Рабоничка
Американско
Јапонска
....и не ми текнува на А