Фан Клуб: Интер

Сезона 2023/2024

• Вкупно гласачи
    58
  • Гласањето е завршено на .

Џони Вајсмилер

Don't share my food
Член од
15 февруари 2010
Мислења
15.489
Поени од реакции
15.506
Не знам кој е поочаен..ланскиот Интер или овогодинешниот Милан...па кога ќе размислам подобро барем лани имавме добри иднивидуалци во Снајдер,Мајкон и Милито..овие Милан немаат ни индивидуалци..нешто Боатенг се мачи го гледам кутриот ама одбрана немаат никаква...
Инаку утре против Торино одиме на победа и нема мрдање:D

Syn

https://www.youtube.com/watch?v=zBkuNpgACH0
Член од
23 декември 2007
Мислења
30.173
Поени од реакции
46.344
Не знам кој е поочаен..ланскиот Интер или овогодинешниот Милан...па кога ќе размислам подобро барем лани имавме добри иднивидуалци во Снајдер,Мајкон и Милито..овие Милан немаат ни индивидуалци..нешто Боатенг се мачи го гледам кутриот ама одбрана немаат никаква...
Инаку утре против Торино одиме на победа и нема мрдање:D
Утре ако не се победи шта речи ... освен дека амбицијата на овој Интер е влез у ЛШ, без разлика што е убер рано, се гледа моменталниот квалитет на Калчо фудбалот, ваквите тимчиња ко Пескара, Торино рутина мора да бидат и не смее ни да се помисли на губење бодови, Рома бидна, незгоден противник од увек биле за Интер и тоа поготово на Меаца, Мурињо на пример никад не успеа да ги победи дома, исто и Манчини се мачеше со нив, само Лео рутински ги победи, јебига, не смее тој резултат да ги руши, на крај краева и дерби меч беше тоа на сам старт од сезона.
Ова маливе ако се тепаат рутински ко Пескара на пример, доста работа ќе биде завршена а и така се билда самодовербата дополнително, за дерби средбиве и половичен успех да имаат сеедно, задоволен ќе сум, само малите екипи да не прават проблеми и да не кинат многу бодови, на крајот, кој освои најмногу поени против таквите екипи е шампион, секогаш било така.

Чекич

Мајкл Оливер судиски боготац
Член од
16 октомври 2007
Мислења
3.998
Поени од реакции
6.305
Утре ако не се победи шта речи ... освен дека амбицијата на овој Интер е влез у ЛШ, без разлика што е убер рано, се гледа моменталниот квалитет на Калчо фудбалот, ваквите тимчиња ко Пескара, Торино рутина мора да бидат и не смее ни да се помисли на губење бодови, Рома бидна, незгоден противник од увек биле за Интер и тоа поготово на Меаца, Мурињо на пример никад не успеа да ги победи дома, исто и Манчини се мачеше со нив, само Лео рутински ги победи, јебига, не смее тој резултат да ги руши, на крај краева и дерби меч беше тоа на сам старт од сезона.
Ова маливе ако се тепаат рутински ко Пескара на пример, доста работа ќе биде завршена а и така се билда самодовербата дополнително, за дерби средбиве и половичен успех да имаат сеедно, задоволен ќе сум, само малите екипи да не прават проблеми и да не кинат многу бодови, на крајот, кој освои најмногу поени против таквите екипи е шампион, секогаш било така.
јас лично не се осмелувам да се надевам на титула. на добар пат е интер меѓутоа ова е далеку од шампионски тим. нека се стабилизираат финансиски малку (намалување на платите , влезот на кинезите итн.) нека обезбедат ЛШ и имаат одлична основа за квалитетен тим да направат со три до четири екстра засилувања на лето.

Syn

https://www.youtube.com/watch?v=zBkuNpgACH0
Член од
23 декември 2007
Мислења
30.173
Поени од реакции
46.344
јас лично не се осмелувам да се надевам на титула. на добар пат е интер меѓутоа ова е далеку од шампионски тим. нека се стабилизираат финансиски малку (намалување на платите , влезот на кинезите итн.) нека обезбедат ЛШ и имаат одлична основа за квалитетен тим да направат со три до четири екстра засилувања на лето.
Ne bi rekol deka se daleku od tim za titula vo vakvo prvenstvo, najgolem problem odnosno enigma e samiot trener, nisto poveke, nisto pomalku, i Juve lani ne briljiraa vo toj pogled se dur ne dojde nekade sredina na sezona pa ukapiraa site deka tie igraci mozat i do nesto poveke ...

Ke vidime kakov karakter ke pokaze Strama, dali ke pokaze muda i ke sedne na klupa odredeni igraci, dali ke gi opravi greskite koi samiot gi ima potencirano, pred se igrata vo odbrana, dali ke prodolzi so pravenjeto na pacerski potezi ko onoj od start so Roma i pozicijata na Pereira na terenot i tn i tn, so Roma mecot bese izguben na takticki plan, go ubi u poim Zeman, nemase veze tuka parceto hartija na koe Inter bea favoriti.

Mur vtor poraz sezonava, cekor ponapred do vrakanjeto na Spasitelot vo Inter, amin. :cuc:

Чекич

Мајкл Оливер судиски боготац
Член од
16 октомври 2007
Мислења
3.998
Поени од реакции
6.305
Ne bi rekol deka se daleku od tim za titula vo vakvo prvenstvo, najgolem problem odnosno enigma e samiot trener, nisto poveke, nisto pomalku, i Juve lani ne briljiraa vo toj pogled se dur ne dojde nekade sredina na sezona pa ukapiraa site deka tie igraci mozat i do nesto poveke ...

Ke vidime kakov karakter ke pokaze Strama, dali ke pokaze muda i ke sedne na klupa odredeni igraci, dali ke gi opravi greskite koi samiot gi ima potencirano, pred se igrata vo odbrana, dali ke prodolzi so pravenjeto na pacerski potezi ko onoj od start so Roma i pozicijata na Pereira na terenot i tn i tn, so Roma mecot bese izguben na takticki plan, go ubi u poim Zeman, nemase veze tuka parceto hartija na koe Inter bea favoriti.

Mur vtor poraz sezonava, cekor ponapred do vrakanjeto na Spasitelot vo Inter, amin. :cuc:
абе ти ибам латиницата у мексико да не си :)))) ..... не би рекол дека го уби пре би рекол дека сам себе го убиел зошто до излегувањето на переира воопшто не беа лоши интер. камбијасо беше клучниот момент али јбг ќе научи млад е .......
а за мурињо шо знам ... ако интер пак му е некоја попатна станица ондак кој го ебе , не ни треба уште еден пост мурињов синдром :)

VratislavGresko

self-declared Macedonian
Член од
17 август 2009
Мислења
141
Поени од реакции
48
го глеав милан преска.. шала на страна, ама пацини наш си влегува у својата стандардна форма, само две утакмици му требаа да се прилагоди у новата средина :ROFLMAO:

Io Sono Interista

The original, one and only IoSono.
Член од
21 декември 2007
Мислења
28.626
Поени од реакции
59.485

Џони Вајсмилер

Don't share my food
Член од
15 февруари 2010
Мислења
15.489
Поени од реакции
15.506
Секој ден во секој поглед се повеќе и повеќе напредуваш :)

Газиме вечер!
така напишав дека ќе ја имам на ливче..па сега ако ме паднат пак не знам:cautious:

Член од
23 август 2010
Мислења
39.778
Поени од реакции
115.709
така напишав дека ќе ја имам на ливче..па сега ако ме паднат пак не знам:cautious:
Битно е јас да ја немам на ливче, за тебе не е проблем. :)
Ја стаив на едно али за 50 денари го имам уплатено и Интер ми е последна утакмица, а до тогаш 50 утакмици ќе ме заебат така да нема опасност. :D

Последни 6 натпревари одиграни во Торино:
21.09.08 Torino - Inter 1 : 3
20.04.08 Torino - Inter 0 : 1
13.01.07 Torino - Inter 1 : 3
02.02.03 Torino - Inter 0 : 2
23.09.01 Torino - Inter 0 : 1
26.09.99 Torino - Inter 0 : 1
Нека продолжи серијата и вечер!

Член од
14 март 2010
Мислења
16.977
Поени од реакции
16.363
Mурињо изјавува дека немал екипа.:pos:

Гол на Лонго (y) одма после голот и втор жолт.

Ваљда вечер ќе победиме.

Член од
25 ноември 2008
Мислења
1.026
Поени од реакции
682
Лонго си гази во Еспањол (y) прво промаши еден на еден со голман,
па после од неговиот шут на одбиена топка еспањол даде гол,
сеа дава гол за 3-2 и отиде кај публиката и втор жолт доби ахаха

Kajgana Shop

На врв Bottom