Помош: Барам еден филм!

miki002

Фејл гејмер
Член од
18 февруари 2010
Мислења
369
Поени од реакции
269
Затвореник во Америка, сака да бега и го мава гром, после тој добива моќ да пука молњи од рацете, и кога ќе ги погоди стражарите, на нив им паѓаа пушките...Комедија е филмот и е многу стар, последен пат сум го гледал кога уште бевме друга република...значи пред повеќе од 20 години... ако некој знае има пиво од татко ми :D

Член од
30 мај 2009
Мислења
10.155
Поени од реакции
23.299
е да тој е, фала :)
--- надополнето: 15 септември 2012 во 22:03 ---

ако прашуваш за овој филм ја што го барав, воопшто не ми текнува како завршува. како што пишав го гледав одамна и само некои сцени ми беа во сеќавање :unsure:
Да, за него прашував. Знам и јас гледав порано така еден, чудно забремеменуваат жените во еден град, се онесвестуваат така сите на една прслава и оп, после сите бремени.

miki002

Фејл гејмер
Член од
18 февруари 2010
Мислења
369
Поени од реакции
269
Затвореник во Америка, сака да бега и го мава гром, после тој добива моќ да пука молњи од рацете, и кога ќе ги погоди стражарите, на нив им паѓаа пушките...Комедија е филмот и е многу стар, последен пат сум го гледал кога уште бевме друга република...значи пред повеќе од 20 години... ако некој знае има пиво од татко ми :D
LOL го барам 2 години а сега го најдов сам на youtube
Ernest Goes to Jail

Indigo

баниран/а
Член од
8 септември 2012
Мислења
763
Поени од реакции
414
Комедија. Двајца мажи, бараат изгубено дете за кое мислат дека е нивен син. На крајот испаѓа дека ниту еден не му е татко. Any ideas?

Koko Roko

Oh Mr. Topper!!!!!!
Член од
21 јуни 2010
Мислења
623
Поени од реакции
563

Scirea

ZARDOZ
Член од
4 август 2010
Мислења
27.470
Поени од реакции
87.272
е да тој е, фала :)
--- надополнето: 15 септември 2012 во 22:03 ---

ако прашуваш за овој филм ја што го барав, воопшто не ми текнува како завршува. како што пишав го гледав одамна и само некои сцени ми беа во сеќавање :unsure:
Филмот што ти го дадоа е оргиналот од 1960 и е црно-бел
Ти ваљда си го гледал овој од 1995 со Кристофер Рив и Џон Карпентер како режисер ;)
http://www.imdb.com/title/tt0114852/

~DaRko

Поштен лопов
Член од
29 март 2009
Мислења
5.888
Поени од реакции
2.481
Филмот што ти го дадоа е оргиналот од 1960 и е црно-бел
Ти ваљда си го гледал овој од 1995 со Кристофер Рив и Џон Карпентер како режисер ;)
http://www.imdb.com/title/tt0114852/
да овој го имам гледано од '95. ми текна дека она е постара верзија ама го најдов на youtube поновата верзија. ме интересираше името како му е. :)
п.с. фала за линков

SHANE

Др.Акула
Член од
30 април 2008
Мислења
1.453
Поени од реакции
853
Два научно фантастични филмови

1)Дете кое ќе отиде во вселенски брод па ќе се врати со иста возраст но на земјата веќе поминале многу години(неговиот помал брат е веќе во постари години).

2)Постар филм(постар мислам беше во црно-бели ) во кој постоеше авиатичарска битка кој прв ќе ги открие велигденските острови(или така нешто).После имаше нешто судење и слично.

Ако некој се сеќава и ги знае филмовиве ве молам пишете...

Mr.Deni

Животна грешка си ми ти...
Член од
4 мај 2007
Мислења
3.523
Поени од реакции
2.663
Два научно фантастични филмови

1)Дете кое ќе отиде во вселенски брод па ќе се врати со иста возраст но на земјата веќе поминале многу години(неговиот помал брат е веќе во постари години).

2)Постар филм(постар мислам беше во црно-бели ) во кој постоеше авиатичарска битка кој прв ќе ги открие велигденските острови(или така нешто).После имаше нешто судење и слично.

Ако некој се сеќава и ги знае филмовиве ве молам пишете...
Првиот филм ти го најдов а црно-бели не ми иде некако :)

http://www.imdb.com/title/tt0091059/

Член од
18 април 2010
Мислења
2.656
Поени од реакции
3.570

Oд кој филм е гифот?
Знам само дека се натпреваруваа во пеење/играње, и знам дека филмот беше смешен со примеси на ретардираност. :confused:

Мортидо

занаетчија дете
Член од
15 февруари 2009
Мислења
1.874
Поени од реакции
1.087
глеав еден филм порано на А1 беше комедија со една јака женска плава, дечко и нешто ќе ја извара, ќе се затепа у клуб ќе и излезе цицката, ќе и дојде мензис у супермаркет и ќе искрвари на под, после ќе стаи една улошка ептен голема ама ќе ја уапсат и ќе ја соблечат у станица со улошката ко душек .... доволно објаснив мислам, го знај некој филмов?

Член од
28 март 2006
Мислења
17.778
Поени од реакции
12.243
глеав еден филм порано на А1 беше комедија со една јака женска плава, дечко и нешто ќе ја извара, ќе се затепа у клуб ќе и излезе цицката, ќе и дојде мензис у супермаркет и ќе искрвари на под, после ќе стаи една улошка ептен голема ама ќе ја уапсат и ќе ја соблечат у станица со улошката ко душек .... доволно објаснив мислам, го знај некој филмов?
Dirty Love

Kajgana Shop

На врв Bottom