- Член од
- 9 јануари 2011
- Мислења
- 418
- Поени од реакции
- 563
И што со сегашниот дечко?? Што ако дознае? Крај на свет?
Не ви е јасно дека кога влегуваш со некој во врска, треба да прифатиш дека таа личност имала и минато пред ти да се појавиш во нејзиниот живот.
Ако ја сакаш таа личност, доволно, тогаш ќе ги сакаш (или ќе се научиш да живееш со) сите најзини мани и грешки кои ги има направено. Ако не ја сакаш доволно или едноставно неможеш да живееш со фактот дека девојка ти имала секс со дечкото пред тебе, тогаш не се ни обидувај да влегуваш во врска.
--- надополнето: 15 септември 2012 во 12:30 ---
Никој не е совршен. Престанете да барате совршенство во партнерот, кога и вие не го поседувате истото.![]()
Добро не сме наркомани, сигурно на 20 год нема прв да му бидам ама сеа и да гледам што правела? или кај другар ми да ја гледаме заедно? се има граници

da se razbereme. Rekov i pak ke kazam za nekoj ako e spremen da snima sex video treba da e spremen i da se sooci so pocledicite. Toa znaci da bide spremen i da ima hrabrost i bez sram i strav da moze da ja objasni i obrazlozi svojata prikqzna na lugeto koi mu/i znacat. Homemejd ne e za sekoj, kako sto moze da se vidi i vo ovoj slucaj...I ne grizi se mila Alice20 ako on sakal da te povredi dosega ke te gledavme vo CDA. Ic ne mu se sekiraj, prekini kontakt so nego no prethodno vidi se so nego i nateraj go se da izbrise pritoa zakanuvajki mu se so policija.Ako treba vikni nekoj drugar ili bratuced so tebe pobabacok za da mu se stresat gakite