Епа ај,сега сите ке се снимаме и ке се ставаме на Јутјуб.
Не реагираат сите така како што мислиш ти.Ако работата е да се покаже снимката зошто тогаш толку паничи девојчето?Нормално најпрвин од страв да не ја уништи моменталната врска.И таа требало да му ги каже сите работи од минатото (доколку не го сторила тоа )па сега половиот орган ке ја болеше.
И ти си се снимала ама тебе не те уценуваат туку нејзе.Што би направила ти на нејзино место?Немаше да седеш мирна нели?
Зошто па сиот свет да ги гледа моите интимни средби и да ги слуша моите воздишки?
Ај,погледни го примерот со магарицата.И сама не е свесна колку се обрука со нејзината изјава колку врескала а да не збориме што би се случило доколку ропакот ја закачи снимката на девојчето.Ние овде ке ја гледаме,и ке ја заборавиме нели свако чудо за три дана ама со нејзе што ке се случи?Ке ја изгуби почитта од родителите зошто сигурно нема да ја пофалат :Ај она,убавата на мајка ја има на интернет.Топ си излегла.
![Facepalm :facepalm: :facepalm:](http://forum.kajgana.com/styles/default/xenforo/emot/facepalm.gif)
Дали пријателите и роднините ке ја гледаат со исти очи?
Никој не е совршен многу нормално ама да дозволам некој да ме уценува и да прикачува клипови од мене кој секој може да го види не размислувам двапати туку правец полиција.