Каде може да најдам? (Општи прашања)

Член од
28 јануари 2012
Мислења
4.502
Поени од реакции
8.715
AUX кабел, за од радио (од кола), во телефон?
Каде има(ваљда во продавнициве шо се бават со звучници има) и отприлика колку пари е?
Зависи за каков AUX кабел збориш ако е со 2 пина и банана имаш во Aнхоч 10m ти е 110 ден.

--- надополнето: 14 септември 2012 во 14:56 ---
Некој да ми даде добра слика од Ново Лисиче? Може и повеке слики :)

Сосема спонтано ја најдов се надевам ке ти заврши работа ;)

H

Hip.Hop_MKD

Гостин
Да не знае некој од кај може да купам плетена алка во Скопје и која цена?

Член од
5 ноември 2010
Мислења
4.841
Поени од реакции
3.873
Да не знае некој од кај може да купам плетена алка во Скопје и која цена?
Мора да има по пазарчињата,по некоја багателна цена од 50 до 100 денари.
Или па некја другарка да ти исплете :)

H

Hip.Hop_MKD

Гостин
Мора да има по пазарчињата,по некоја багателна цена од 50 до 100 денари.
Или па некја другарка да ти исплете :)
Абе јас си купив во Прилеп сега за Пиво Фест, ама еден другар му се допаѓаше многу, а заминуваше од Скопје викам на јас ќе си купам друга. :)
Иначе гледав на плоштад такви исти, ама 200 денари нема шанси да дадам! :(

Член од
5 ноември 2010
Мислења
4.841
Поени од реакции
3.873
Абе јас си купив во Прилеп сега за Пиво Фест, ама еден другар му се допаѓаше многу, а заминуваше од Скопје викам на јас ќе си купам друга. :)
200? Тој бил некој отиден со умот.

B

Black Guard

Гостин

Абе на факултет за уметност немаш ПРЕДСТАВА што прават т.е маестрални дела и ќе може да биде по твоја желба, мјене ми направија т.е направи едно моме пријателка ми е стегач со претходниот аватар(тој аватар една друга пријателка го нацрта мноогу добро али не го добив цртежот:( ) али го платив 400 го продадов 800 ден оти еден се запали многу за него па си реков ај ќе ми направат друг а добивам плус 400:D

Сигурно познаваш некоја пријателка која прави рачно украсни дела,стегачи и свашта-епа обрати се таму веруј ми тие се талентирани, ги бива и прават многу добро.

Член од
24 мај 2010
Мислења
2.048
Поени од реакции
4.640
бившо Стела или нешо слично во Аеродром? Плиз кој знае или распрашајте се за локација, плиз што поскоро

Член од
24 август 2011
Мислења
14
Поени од реакции
2
Знае некој каде е кафана Илинден во Скопје? xD
--- надополнето: 15 септември 2012 во 17:06 ---
бившо Стела или нешо слично во Аеродром? Плиз кој знае или распрашајте се за локација, плиз што поскоро
За Стела, знам дека едно време имаа локал во Рамстор, горе кај McDonald's, а се продаваа нивни колачи и во Веро... Ама баш за во Аеродром, мислам дека ниедна слаткарница го нема нивниот квалитет :(

Ivana*Antique

Чисто информативно
Член од
5 септември 2011
Мислења
312
Поени од реакции
144
Знае некој каде е кафана Илинден во Скопје? xD
--- надополнето: 15 септември 2012 во 17:06 ---

За Стела, знам дека едно време имаа локал во Рамстор, горе кај McDonald's, а се продаваа нивни колачи и во Веро... Ама баш за во Аеродром, мислам дека ниедна слаткарница го нема нивниот квалитет :(
Debar maalo...

Член од
1 јули 2012
Мислења
21
Поени од реакции
16
Дали некој располага со информација каде може да се купат квалитетни книги по историја и филозофија по градот?

Член од
7 август 2009
Мислења
115
Поени од реакции
16
Каде можам да најдам doc martens женски 37/38 бројка, само да не бидат со сегашната за мене огромна цена, ако може до кај 3-4 илјади да се најдат. Нема врска и на старо носени не ми смета, ама неможам никаде да најдам. Ако знае некој нека помага
Фала :)

Kajgana Shop

На врв Bottom