Tип на денот (Читај правила во прв пост)

• Креатор на темата Креатор на темата tufekciev
  • Време на започнување Време на започнување
Денеска не уништи зенит,ама ете за среќа ја ко да знаев:)па си пишав неколку тикетчиња,за резерва.
јунајтед 1
Штутгард 1
Салзбург 1
Валенсија 1
севиља 1
Твенте 2
Милан 1
за 50че

Фулам 1
Челзи 2
Болтон 1
Кардиф 1
Шалке 2
Палермо 1
Копенхаген 1
20
Сега за сега толку утре секако ќе пишем уште неколку,тоа е зараза:D.

Барса ќе кикснит.

е баш ти фала, со оваа долга анализа полна со статистики и информации ме предомисли да ја играм Барса, готово решена работа.. утре ќе кикснит

за дуплирање одам со Баерн, Јунајтед и Барса

друго за помал влог QPR 1x, Milan x2, Dortmund GG&3+, Real 4+

е баш ти фала, со оваа долга анализа полна со статистики и информации ме предомисли да ја играм Барса, готово решена работа.. утре ќе кикснит

за дуплирање одам со Баерн, Јунајтед и Барса

друго за помал влог QPR 1x, Milan x2, Dortmund GG&3+, Real 4+
http://bleacherreport.com/articles/...plete-preview-team-news-and-projected-lineups
Читај ако знајш англиски.

Барса има примамливо коефициентче за нејзини стандарди, а има неколку повредени: Алба, Иниеста и Санчез.
Плус во времето на Гвардиола, Барса најмногу киксови имаше после репрезентативни настапи. А и Гетафе е многу зезнато гостување, ги тепаа и Реал, а и Барса си има проблеми со нив.
Они јес да се огромни фаворити и се тоа, ама сепак полека не се залетувајте сите по неа, да не има плачки утре на темава.

Не се заебавам повеќе ..некни Ксерез на 1X ме паѓа денес слепците Динамо Загреб кој неможеа еден Осјек дома да го победат..се одадов од пари давање на глупи утакмици се да му ебам....за утре ни пет ни шест одиме посилно

Манчестер Јунајтед-1 1.25
Партизан-1 1.20
Молде-1 1.5
Валенсиа-1 1.45
Фејнорд-1 1.25

овие ќе влезат не јана ако сака и стојанка мајка нека е

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom