Снимање за време на секс?

• Креатор на темата Svetovid
  • Време на започнување

Сталкерот

Резидентен космонаут
Член од
5 јуни 2012
Мислења
5.762
Поени од реакции
7.594
Офф
Може, ама да го изгледаме и после тоа одма delete. Ништо друго не прифаќам. Немам потполна доверба во никој, па дури и 10 години да идеме, или па маж да ми е.
А имам вакво искуство, снимавме со моја камера, доказниот материјал е одамна уништен, ама малку ми беше смешно да се гледам.
Наместо да споделиш и да ти кажат дали е стварно смешно, материјалот сте го уништиле.
Тактички сасим погрешно!
Он
не сакам камери :icon_lol:

Член од
7 октомври 2011
Мислења
3.831
Поени од реакции
3.616
Сум снимал 2 пати и од машка гледна точка ми изгледало онака моќно,сум се чуствувал како Роко:) . АМА кое ќе погледнеш од женската страна тоа све ми изгледа малку ефтино и невкусно.. Ако девојката се сложи на нешто такво ,сврши работа и тури и пепел ,не ти треба таква.Ова гледано од денешна перспектива така мислам, пред 4-5 години не мислев така тогаш се водев по она, Шо ги ебам ќе ги снимам:) ..

Член од
4 мај 2011
Мислења
1.296
Поени од реакции
567
желбата за снимање е пред сексот, да се промени нешто, да не е монотоно ... отпосле не ти е интересно да го гледаш, а и чуваш ...

Indigo

баниран/а
Член од
8 септември 2012
Мислења
763
Поени од реакции
414
Јас сум ЗА снимање за време на сексот. По крајот на врската тука за вас е myexgirlfriend.com за некое утешно париче :D

Член од
27 октомври 2011
Мислења
30
Поени од реакции
5
Имам и додека ми се дига ќе снимам :icon_mrgr: али за аплоад (заработка) или па делење со некои блиски тоа ми се простилаци

leandra

Модератор
Член од
25 јануари 2007
Мислења
23.641
Поени од реакции
38.562
Имам и додека ми се дига ќе снимам :icon_mrgr: али за аплоад (заработка) или па делење со некои блиски тоа ми се простилаци
Знаат партнерите дека ги снимаш?

Kajgana Shop

На врв Bottom