T
Tetro
Гостин
малку повеќе е жално ова нелиНемам потполна доверба во никој, па дури и 10 години да идеме, или па маж да ми е.
малку повеќе е жално ова нелиНемам потполна доверба во никој, па дури и 10 години да идеме, или па маж да ми е.
зошто да е жално? многу пожално е кога имаш доверба во некој, па ќе се разочараш.малку повеќе е жално ова нели
Наместо да споделиш и да ти кажат дали е стварно смешно, материјалот сте го уништиле.Може, ама да го изгледаме и после тоа одма delete. Ништо друго не прифаќам. Немам потполна доверба во никој, па дури и 10 години да идеме, или па маж да ми е.
А имам вакво искуство, снимавме со моја камера, доказниот материјал е одамна уништен, ама малку ми беше смешно да се гледам.
Знаат партнерите дека ги снимаш?Имам и додека ми се дига ќе снимамали за аплоад (заработка) или па делење со некои блиски тоа ми се простилаци
НеЗнаат партнерите дека ги снимаш?
А знаеш дека можеш кривично да одговараш?
А знаеш дека ич кур не ме боли,исто како да не постојатА знаеш дека можеш кривично да одговараш?
После на материјалите се самозадоволуваш?А знаеш дека ич кур не ме боли,исто како да не постојат![]()
НикогашПосле на материјалите се самозадоволуваш?