- Член од
- 13 април 2008
- Мислења
- 7.592
- Поени од реакции
- 6.959
Ај некој така фин и добар, нека напише по две реченици за предметите од петти семестар. Кои се тешки, кои лесни? Лоши/добри професори? Строги/меки асистенти?
Јас ги имав овие.Ај некој така фин и добар, нека напише по две реченици за предметите од петти семестар. Кои се тешки, кои лесни? Лоши/добри професори? Строги/меки асистенти?
Само на Инвестициите се погодивме , муабетите и до мене што дојдоа за таа Јанка не се баш сјајни.Јас ги имав овие.
Насока меѓународна економија
МЕЃУНАРОДЕН ФИНАНСИСКИ МЕНАЏМЕНТ-Оливера Ѓорѓиева Трајковска(интересен материјал а и Професорката е срце)
ДЕВИЗЕН СИСТЕМ И ДЕВИЗНО РАБОТЕЊЕ-Крсте Шајноски(го поминав комисиски
ИНВЕСТИЦИИ-Јанка Димитрова(сеуште не ми е полаган ама многу од колегиве се жалат)
МЕЃУНАРОДЕН МАРКЕТИНГ-Ристе Темјаноски(обемен но не многу тежок материја)
Уф уф уф .. А ако повлечеме паралела и направиме една компарација меѓу тие двајца и Шајноски-Габер (Монетарна од лани), кој е поголем ѓавол? Дај ни малце надеж, немој да не' делкаш вака од корен на уште не почната година .. Ако треба и излажи ме е*аго !Финансиски Менаџмент - Фотов и Габер, немам шо да искоментирам, ќе си видеш уште првио час
Хаха, најјака комбинација до сега ни беше Шајноски и Темелков, среќа го преместија на друг смер.. инаку тие ти беа како оган и бензинУф уф уф .. А ако повлечеме паралела и направиме една компарација меѓу тие двајца и Шајноски-Габер (Монетарна од лани), кој е поголем ѓавол? Дај ни малце надеж, немој да не' делкаш вака од корен на уште не почната година .. Ако треба и излажи ме е*аго !
Синко јас вчера бев, никој ни П од пракса не спомнува. Среди ги уплатниците, извади осигурање и оди заврши си работа.Ќе ми прават ли проблем на студентски ако не однесам упатница кога ќе однесам другите документи? Треба да ја добијам покасно......
Тоа ми требаше ....Хаха, најјака комбинација до сега ни беше Шајноски и Темелков, среќа го преместија на друг смер.. инаку тие ти беа како оган и бензин
Не се плашете, само учете и како вода ќе ви мине семестарот
Финансиски менаџмент- Значи материјалот колку што можеш повеќе на памет го буби и Фотов кога прегледува и Габер сакаат од збор до збор да е од книгата, која му е хаос.Ај некој така фин и добар, нека напише по две реченици за предметите од петти семестар. Кои се тешки, кои лесни? Лоши/добри професори? Строги/меки асистенти?
statistika se prasanjata sto profesorot gi kazal za zavrsen, a i zadacite se istite od vezbi...8 vezbi najmnogu treba da se...a darko najcesto daval za bruto domasen proizvod, kruzen tek vo ekonomijata, za drugo ne se sekavam...za ekonomika nemozam da ti pomognam ne sum toj smerЗдраво на сите колеги и колешки
Ќе ги замолам тие што знаат:
1. Економика на претпријатие какви прашања би можел да даде асистентот сега во Октомвриска сесија.
2. Основи на економија какви би можел да даде Дарко?
3. Исто така, статистика теорија и задачи?
Ве молам многу, клучни ми се за да ја земам годината.
(да не квадрирам). Кој знае нека пише.
Инаку математика ми треба уште теорија, а не знам колку поени ми фалат, пошто на последните резултати ми пишеше само теорија, а поените не ми беа објавени.. Да ја замолам асс.Јасмина за оценка викате може да ми даде едно 6че?
Октомвриска (дополнителна) сесија / Распоред на активностиРаспоред за предавања и октомвриска сисија нема нели ...
Благодарам, се надевам дека барем дел од ова ќе даде )statistika se prasanjata sto profesorot gi kazal za zavrsen, a i zadacite se istite od vezbi...8 vezbi najmnogu treba da se...a darko najcesto daval za bruto domasen proizvod, kruzen tek vo ekonomijata, za drugo ne se sekavam...za ekonomika nemozam da ti pomognam ne sum toj smer
--- надополнето: 13 септември 2012 во 22:54 ---
Ke ve molam za pomos za sovremeni ekonomski sistemi i e-biznis, kako e, koj profesori i asistenti