Горан Пандев

• Креатор на темата Креатор на темата pinky**
  • Време на започнување Време на започнување
А ај фино лепо нека му плати Лотито 3 милиони по сезона колку што заслужува па да си стигнете во топ 4?

ada ne ti se slosi na tebe od 3 milioni po sezona. Nego daj zaebied nes procitav dobra vest Udinese sakaat trampa so Lazio Pandev za D'Agustino sto e do mene povise ni treba Agustino odkolku Pandev. I TAKA SITE SME SREKJNI I LAZIO I PANDEV HAPPY AND

А ај фино лепо нека му плати Лотито 3 милиони по сезона колку што заслужува па да си стигнете во топ 4?

ada ne ti se slosi na tebe od 3 milioni po sezona. Nego daj zaebi DENES procitav dobra vest Udinese sakaat trampa so Lazio Pandev za D'Agustino sto e do mene povise ni treba Agustino odkolku Pandev. I TAKA SITE SME SREKJNI I LAZIO I PANDEV HAPPY AND

ada ne ti se slosi na tebe od 3 milioni po sezona. Nego daj zaebi DENES procitav dobra vest Udinese sakaat trampa so Lazio Pandev za D'Agustino sto e do mene povise ni treba Agustino odkolku Pandev. I TAKA SITE SME SREKJNI I LAZIO I PANDEV HAPPY END

Како можеш да бидеш на стана на оној криминалец што си ги уценува фудбалерите. За тие пари за кои му игра Пандев, далеку послаби фудбалери на тренинг нема да му излезат.

Ќе му замине договорт в година и ќе си оди во најјака екипа.Сега проблемот е колку ќе биде во форма доколку не игра никаде оваа сезона?

greska si drugarr ne sum na stranata na Lotito samo sum fan na Lazio otkako znam za sebe i kazuvam deka ni eden igrac ne e pogolem od klubot, samo ti vikam deka 3 mill po sezona e premnogu ne deka ne vredi Pandev tolko ama za Lazio toa e premnogu. Se slozuvam deka treba da zema ednakvo so Zarate 2 mill po sezona ama 3 ne.

Ќе му замине договорт в година и ќе си оди во најјака екипа.Сега проблемот е колку ќе биде во форма доколку не игра никаде оваа сезона?
Пандев е пред трансфер во вест хем за 5 мил евра

West Ham loosers hahah jas sum fan na Milwall hahah Pandev e premnogu golem za da igra vo West ham

Нови шпекулации на Goal.com. Фиорентина заинтересирана за Пандев, можна замена за Кузманович.

Секој ден ќе има само нови шпекулации и шпекулации така да ќе мора да почекаме за да видиме што ќе биде разврската. Инаку според мене најдобро на Гоги е да остане во Италија, ете Фиорентина мислам дека би бил одличен избор, се бори за првите места, игра во ЛШ.
Ако веќе ја напушта Италија идеално место би било Шпанија, фудбалот што се игра таму мислам дека наполно би му одговарал.

Јас мислам дека ќе заврши во Фиорентина... еве има уште неколку дена до крајот на трансфер-периодот, Лотито сигурен сум дека сака да го продаде и ептен е нефер по се она што го направи Пандев за Лацио.

Лотито влегува од глупост во глупост.........јес да македончето не ги знае баш италијанските и спортските закони во ЕУ ама затоа неговиот агент ги знае......всушност не е лошо да се процени,Пандев е најкреативниот и најопасниот фудбалер на Лацио,а зема една од најмизерната плата во Сериа А...кој би сакал да биде искористен на таков начин...на г-дин Лотито му истекува времето за заработка,или ќе прокнижи некое евро или отиде чаљо.... Пандев сигурно ќе игра некаде в година ако не годинава и тоа за најмалку 4 пати поскап договор отколку тој што му го дава сегашниот работодавец

Фиорентина е прекрасна варијанта за Пандев, ем ќе игра во ЛШ, ем со Јоветич и Муту ќе разараат.

Проблемот е што оваа варијанта ја имаше само на трач.ком а тие кога не наведуваат извор, обично си измислуваат.

Но се надевам дека има нешто тука...

Se blizi kraj na preoden rok vece e vreme da se razresi prikaznata okolu Pandev, mislam deka ne e zasluzil ova sto mu se desava ali pak sega pri kraj na preoden rok nema ni fer ponudi da dobie site ke ucenuvaat.

Фиорентина е одлична алтернатива за Пандев. Ама мислам дека финансиски и тие нема да можат многу да се расфрлаат (она шо е проблемот со Пандев и Лацио мислам дека пак ќе биди присутен). Инаку Фиорентина е класи над ВестХем, Зенит и слични клубови кои беа во игра за него.

Фиорентина е одлична алтернатива за Пандев. Ама мислам дека финансиски и тие нема да можат многу да се расфрлаат (она шо е проблемот со Пандев и Лацио мислам дека пак ќе биди присутен). Инаку Фиорентина е класи над ВестХем, Зенит и слични клубови кои беа во игра за него.

Го нудат Кузманович кој вреди 8 милиони и да доплатат уште 10. Тоа е понудата, макар што се е во рамки на шпекулација.

Вчера спорскиот директор на Фиорентина Корвино имаше изјава за Газета и рече дека ако има пари знае кој би го земал и кој играч му се допаѓал Пандев.
Нема да се знае до 31.Како прво Кузманович дали ке сака.Најостварливо за сега е Пандев да седи 1 година на клупа.Во Јануари ќе може да потпише или ќе бара раскин по судски пат.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom