Кој е насловот на песнава? (Барам песна)

• Креатор на темата Креатор на темата Macedalien
  • Време на започнување Време на започнување
Ми треба името на песната на Златна Бубамара што иде во позадина додека делат награди

Македонска песне,постара женско ја пее оди вака нешто:
знам јас очи да отварам а срце да затворам....

ми треба песната што почнува со свирење па после истото тоа со бас, мислам дека никој не пее, по дискотеки ја пуштаат

и јас таа ја барам ... ако знае некој нека каже која е

иначе која е песната од 7:28 ?

Е вака е моата мака...песнава ја слушнав на Сити Радио и ги превртев сите плеј листи шо им се на страната и никако не ја најдов...ИМАШЕ СТРАШЕ САКСОФОН ! aко можете, поможете :)

Е вака е моата мака...песнава ја слушнав на Сити Радио и ги превртев сите плеј листи шо им се на страната и никако не ја најдов...ИМАШЕ СТРАШЕ САКСОФОН ! aко можете, поможете :)
Да пробаш со Горан Папаз бидејќи тој беше актуелен во последно со преработките.
A за страшен саксофон настрана, прво на ум ми падна ова песниче.

Нешо ко SaxoHouse беше ко шо се сеќавам а вокалот италјански или француски беше...иначе Горан Папаз го преслушав страхотија е дечкото :)

Еве една со англиски текст, но ја има на топ листата на Сити, ама сепак провери: http://www.youtube.com/watch?v=qBDFOb0MR7s
Или провери со Syntheticsax пребарување на Јујтуб, може да е со него некоја песна.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom