Кој е насловот на песнава? (Барам песна)

• Креатор на темата Креатор на темата Macedalien
  • Време на започнување Време на започнување
На МТВ1 начекав концерт од некоја стара македонска група и слушнав две нивни песни.. едната Космонаут другата Пари,пари . Некој да знај која е групата или линк од песниве да прати?

На МТВ1 начекав концерт од некоја стара македонска група и слушнав две нивни песни.. едната Космонаут другата Пари,пари . Некој да знај која е групата или линк од песниве да прати?
мичо атанасиу?

Oваа да не е случајно?!:facepalm:

и јас ко пишав пари пари ова песна ми излезе се разочарав. После на интернет побарав за сите македонски групи и ја најдов та шо ја барав..
:D
абе другар од старт јас помислив на овие,ама пишиш стара група и си реков некој од 80тите ко леб и сол.

На македонско радио 2 слушнав една електронска трака денес,и низ целата имаше отсвирено виолина.Нема стихови ни ништо.Ако знае некој нека пише. :)

Дали знае некој како се вика песната во која еден дечко пее за неговата другарка Марија која умрела во сообраќајна несреќа кога биле осмо одделение и ги раскажува деновите со неа? Македонска песна е. Фала однапред.

Ја најдов, еве ја ако и некој друг ја бара:

:(

Спојте ја темава ако веќе има слична. Случајно се сетивме со друштво на песнава... Стара е повеќе од десет години, нешто како техно, транс (не се разбирам во тој поглед), најверојатно се вика „Wolf“, започнува со завивање на волк, а понатаму има звуци од волчјите чекори и музиката се вклопува со нив. Anybody?

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom