Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
120. 80 државна/40 приватнаСе знае ли колку студенти ке има ова учебна година ?
Знае некој точна информација кога ќе ги доделуваат индексите ?
Ќе влезеш во државна квота со добар приемен сигурно. И без многу добар просек влегоа во државна годинава. Сега на приемниот немаше ништо друго освен нацртна геометрија, и тоа во некоја сосема соголена форма, што секој би ја разбрал (ако е за на архитектура, мислам). Иначе, вака спремање преку цела година не ти треба, спремај си се летото и ќе поминеш топ. Ако ептен те бива ќе можеш и без часовите да го положиш, а ако не си сигурен земи си ги или часовите или демо тестирањето само. Немој да се заебеш ко мене двете да ги земеш, затоа што на крајот на часовите и така ти даваат демо тестирање. У секој случај рано ти е да се замараш за тестот, првин одлучи си дали сакаш животот да го жртвуваш за да градиш згради.
Јас имам прашање до сегашните студенти. Дали е вистина дека предавањата, вежбите и домашните задачи се толку напорни и долги што се нема време за спиење, јадење, капење...? Се надевам дека не е вистина.![]()
Јас имам прашање до сегашните студенти. Дали е вистина дека предавањата, вежбите и домашните задачи се толку напорни и долги што се нема време за спиење, јадење, капење...? Се надевам дека не е вистина.![]()