Македонска фудбалска репрезентација

Член од
7 април 2012
Мислења
961
Поени од реакции
703
Ако игра Џерард(Дрволиковски) вечер прва јас не гледам,подобро Зет дома зет ке гледам !!!!
ако ти глеј си зетовите турски ние ке се радуваме кога Шумуликовски ке ги урне Шкотска

Ilumious

Патник, педер, поет, администратор, масон
Член од
29 јануари 2007
Мислења
84.962
Поени од реакции
195.498
Да да тој им е составот, најдоле го има. Сепак МекГрегор на гол.

WESLEY 10

В А Р Д А Р Е Ц !!!
Член од
6 јануари 2010
Мислења
1.925
Поени од реакции
332
Глигоров изигра многу добро против Хрватска,ке згреши Чеде стварно ако го игра дрвото прва постава,само колку ми е криво што Остоја Степјановиќ што неможе да игра,добро би се снашол во средниот ред а пред се располага со многу прецизен и јак шут,кој го гледа Вардар често знае за каков играч се работи.

А

Анноун

Гостин
Од Шкотите ми е страв од пробивите на Малони , и Морисон . Инаку ова Кени Милер е :facepalm: . На времето во Дерби играше , кога освоија 10 бода во премиер лига , па во чемпионшип беше , сега гледам си нашол клуб спроти себе , во млс-лигата , Ванкувер . Тој ако ни даде гол треба да се повлечат Новески и Шиков од репрезентацијата :pos:

M

MrzaRules

Гостин
^ Па добро, Новески секако е со една нога во пензија. Вечер очекувам повторно борбена и игра со срце, ништо повеќе!!

В

Ваздух

Гостин
Плус Малони , Форест и Мекки(како се чита ) позади Милер е повеќе од добар напад !
Aбе еден напад, пичку матер. На Менаџер можда и дека имињава се попознати од нашиве, па напад.
Све тоа просек што игра во ПЛ, од немајкаде и ради тоа што се Британци.

Crazy in Love

Here's looking at you kid.
Член од
25 јануари 2007
Мислења
23.859
Поени од реакции
25.413
^ Па добро, Новески секако е со една нога во пензија. Вечер очекувам повторно борбена и игра со срце, ништо повеќе!!
Не дека не знам како стојат работите во македонскиот фудбал, ама сериозно до кога ќе очекуваме само борбена игра и игра со срце и ништо повеќе? Додека нема резултати, бодови, џабе и добра игра и се. Може некој и да е борбен и со срце да игра, па пак да заврши на дно на табела.
Драго ми е кога играат добро, ама се додека нема резултати од тоа добро, се е залудно. Резултати се бараат. “Не е лошо дечки“ и тапшање по рамо не носат ништо во животот.

Ivica^

Confident Liar
Член од
14 август 2007
Мислења
11.401
Поени од реакции
16.631
Од Шкотите ми е страв од пробивите на Малони , и Морисон . Инаку ова Кени Милер е :facepalm: . На времето во Дерби играше , кога освоија 10 бода во премиер лига , па во чемпионшип беше , сега гледам си нашол клуб спроти себе , во млс-лигата , Ванкувер .
Немој аман не збори така, најбољи напаѓачи имаат шкотите, милион кома седумнаес гола ќе ни дадат.

Член од
28 јули 2008
Мислења
10.785
Поени од реакции
3.522
Шансите наши вечерва се минимални да не речам и не постојат. Шкотите мора да победат го знаат тоа и јавно го кажаа, силни се во дуели за разлика од нашиве можеби не се техничари ама очекувам лесно да проаѓаат низ нашата одбрана. Ние во нападот не верувам дека ќе создадеме многу шанси имајќи предвид дека многу тепаат и се груби што се на се според мене ќе биде дупло потешко да се земе бод од оној меч со Хрватска.

M.O.P.

Niggaz were born to kill
Член од
27 јануари 2012
Мислења
1.435
Поени од реакции
1.305
Јас ке навивам па каков сака нека биде резултатот

Kajgana Shop

На врв Bottom