ако ти глеј си зетовите турски ние ке се радуваме кога Шумуликовски ке ги урне ШкотскаАко игра Џерард(Дрволиковски) вечер прва јас не гледам,подобро Зет дома зет ке гледам !!!!
ако ти глеј си зетовите турски ние ке се радуваме кога Шумуликовски ке ги урне ШкотскаАко игра Џерард(Дрволиковски) вечер прва јас не гледам,подобро Зет дома зет ке гледам !!!!
Вака ако играат т12+ нема кај да бега !
Плус Малони , Форест и Мекки(како се чита ) позади Милер е повеќе од добар напад !Да да тој им е составот, најдоле го има. Сепак МекГрегор на гол.
Aбе еден напад, пичку матер. На Менаџер можда и дека имињава се попознати од нашиве, па напад.Плус Малони , Форест и Мекки(како се чита ) позади Милер е повеќе од добар напад !
Не дека не знам како стојат работите во македонскиот фудбал, ама сериозно до кога ќе очекуваме само борбена игра и игра со срце и ништо повеќе? Додека нема резултати, бодови, џабе и добра игра и се. Може некој и да е борбен и со срце да игра, па пак да заврши на дно на табела.^ Па добро, Новески секако е со една нога во пензија. Вечер очекувам повторно борбена и игра со срце, ништо повеќе!!
Немој аман не збори така, најбољи напаѓачи имаат шкотите, милион кома седумнаес гола ќе ни дадат.Од Шкотите ми е страв од пробивите на Малони , и Морисон . Инаку ова Кени Милер е . На времето во Дерби играше , кога освоија 10 бода во премиер лига , па во чемпионшип беше , сега гледам си нашол клуб спроти себе , во млс-лигата , Ванкувер .