Македонска фудбалска репрезентација

• Креатор на темата Креатор на темата meazza
  • Време на започнување Време на започнување
Ако игра Џерард(Дрволиковски) вечер прва јас не гледам,подобро Зет дома зет ке гледам !!!!
ако ти глеј си зетовите турски ние ке се радуваме кога Шумуликовски ке ги урне Шкотска

Да да тој им е составот, најдоле го има. Сепак МекГрегор на гол.

Глигоров изигра многу добро против Хрватска,ке згреши Чеде стварно ако го игра дрвото прва постава,само колку ми е криво што Остоја Степјановиќ што неможе да игра,добро би се снашол во средниот ред а пред се располага со многу прецизен и јак шут,кој го гледа Вардар често знае за каков играч се работи.

Од Шкотите ми е страв од пробивите на Малони , и Морисон . Инаку ова Кени Милер е :facepalm: . На времето во Дерби играше , кога освоија 10 бода во премиер лига , па во чемпионшип беше , сега гледам си нашол клуб спроти себе , во млс-лигата , Ванкувер . Тој ако ни даде гол треба да се повлечат Новески и Шиков од репрезентацијата :pos:

^ Па добро, Новески секако е со една нога во пензија. Вечер очекувам повторно борбена и игра со срце, ништо повеќе!!

Плус Малони , Форест и Мекки(како се чита ) позади Милер е повеќе од добар напад !

Aбе еден напад, пичку матер. На Менаџер можда и дека имињава се попознати од нашиве, па напад.
Све тоа просек што игра во ПЛ, од немајкаде и ради тоа што се Британци.

^ Па добро, Новески секако е со една нога во пензија. Вечер очекувам повторно борбена и игра со срце, ништо повеќе!!

Не дека не знам како стојат работите во македонскиот фудбал, ама сериозно до кога ќе очекуваме само борбена игра и игра со срце и ништо повеќе? Додека нема резултати, бодови, џабе и добра игра и се. Може некој и да е борбен и со срце да игра, па пак да заврши на дно на табела.
Драго ми е кога играат добро, ама се додека нема резултати од тоа добро, се е залудно. Резултати се бараат. “Не е лошо дечки“ и тапшање по рамо не носат ништо во животот.

Од Шкотите ми е страв од пробивите на Малони , и Морисон . Инаку ова Кени Милер е :facepalm: . На времето во Дерби играше , кога освоија 10 бода во премиер лига , па во чемпионшип беше , сега гледам си нашол клуб спроти себе , во млс-лигата , Ванкувер .

Немој аман не збори така, најбољи напаѓачи имаат шкотите, милион кома седумнаес гола ќе ни дадат.

Шансите наши вечерва се минимални да не речам и не постојат. Шкотите мора да победат го знаат тоа и јавно го кажаа, силни се во дуели за разлика од нашиве можеби не се техничари ама очекувам лесно да проаѓаат низ нашата одбрана. Ние во нападот не верувам дека ќе создадеме многу шанси имајќи предвид дека многу тепаат и се груби што се на се според мене ќе биде дупло потешко да се земе бод од оној меч со Хрватска.

Јас ке навивам па каков сака нека биде резултатот

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom