Фан клуб: МЗТ Скопје

Член од
27 мај 2011
Мислења
265
Поени од реакции
113
Македонскиот е прв јазик во државава,научи го како што треба.Камени мост,да ти ја освежам меморијата.
A sto imas da se pofalis ti so kameni most ?! Ako toa vie go racunate triumf ne znam sto da ti kazam..

Inaku se dodeka ti ne znaes nitueden zbor na Albanski nemozes da me kritikuvas mene !

Член од
5 август 2011
Мислења
210
Поени од реакции
389
На турнирот "Мирза Делибашиќ" прво полуфинале МЗТ Скопје - Сплит, петок Сараево 18 часот!

Near

Рандом лик од соседството
Член од
26 март 2009
Мислења
4.296
Поени од реакции
7.023
A sto imas da se pofalis ti so kameni most ?! Ako toa vie go racunate triumf ne znam sto da ti kazam..

Inaku se dodeka ti ne znaes nitueden zbor na Albanski nemozes da me kritikuvas mene !
Та чифча нона :D

Cuore |nter

inter4life
Член од
14 јануари 2010
Мислења
504
Поени од реакции
140
На турнирот "Мирза Делибашиќ" прво полуфинале МЗТ Скопје - Сплит, петок Сараево 18 часот!
Која е четвртата екипа која покрај МЗТ, Сплит и Босна учествува на турниров?
Гледам дека во минатото дека и Будуќност, Ефес и слични екипи учествувале на овој турнир.

Член од
5 август 2011
Мислења
210
Поени од реакции
389
Која е четвртата екипа која покрај МЗТ, Сплит и Босна учествува на турниров?
Гледам дека во минатото дека и Будуќност, Ефес и слични екипи учествувале на овој турнир.
КК Дарда

Cuore |nter

inter4life
Член од
14 јануари 2010
Мислења
504
Поени од реакции
140
мислев дека појак турниров ќе е, Босна годинава ко што гледам ни ни игра во Јадранска, а овие Дарда 7ми тим у Хрватска лани...

Член од
23 август 2010
Мислења
39.495
Поени од реакции
114.508
http://ekipa.mk/News.aspx?newsId=11211
МЗТ се раздели со Брендон Вуд.
Само не ми е јасно како тоа очекувале да е суперзасилување а имал просел од 8,9 поени??
Скептик бев за овој уште кога го видов, па уште кога му го видов криминалното минато ми стана колку е саат. Овој ти е црњо кој може да игра во некое гето, не и во Европа.
Се надевам ќе земат некој подобар.

Cuore |nter

inter4life
Член од
14 јануари 2010
Мислења
504
Поени од реакции
140
Прерано мислам многу прерано, дечкото немаше ни 20 минути минутажа на сите 3 пријателски заедно.
Иако помислата дека се ослободуваат од овој затоа што прават место за Влатко ЕПТЕН ме радува ... ама ќе видиме, Влатко сеуште нема никаде потпишано.

Член од
21 март 2012
Мислења
3.277
Поени од реакции
3.055
Прерано мислам многу прерано, дечкото немаше ни 20 минути минутажа на сите 3 пријателски заедно.
Иако помислата дека се ослободуваат од овој затоа што прават место за Влатко ЕПТЕН ме радува ... ама ќе видиме, Влатко сеуште нема никаде потпишано.
Што прерано имаше повеќе изгубени топки во просек одколку асистенции значи за организатор не го бива, пробивач уште помалце.За што да го чуваат? Со овој потег само покажаа дека сериозно работат.Ако ни е за просечни играчи кои треба да ги чекаш по пола сезона за да се вклопат подобро Македонци нека зимаат младинци барем нема да плаќаме половни црнци за џабе.Види го Николич доаѓа и во два натпревари постигнува во просек по нешто повеќе од 19 коша и 10+ скокови.Така се изборуваш за место во тим ако си странец.

Владно нема шанси да дојде Владо е играч кој за под 100-150К годишно не игра а тие пари МЗТ ги нема.

Од кај ќе најдат организатор на игра помалце од 3 недели пред да почне сезона немам поима.Се што имало квалитет веќе е земено а Дамјан и Огнен искрено не се доволно добри.

Требаше многу порано да им текне и да го земат Костоски од Куманово.

.

Член од
21 март 2012
Мислења
3.277
Поени од реакции
3.055
Има 24 години.13,5 поени по натпревар, 4 асистенции и 90% од слободни фрлања.

Млад е,наш е и гарант поефтин од Индијанциве преку барата што ги носат и најголем дел се или ретардирани ( да не го заборавиме тој случај ) или си немаат поима.Плус и одма ќе се вклопи.

Партизан,Цибона и другиве екипи од Јадранска ретко потрефуваат некој од добрите црнци не па МЗТ кој најверојатно на гоогле го нашле дека сигурно не пратиле скаут до Америка.

Подобро нека гледаат ефтини играчи од Албанија ,Бугарија и на исток Казакстан,Азербејан.Барем играат Европска кошарка и лесно ќе може да се вклопат.

И нека ја средат веќе младинската школа.На рака се бројат млади играчи што играат во наши тимови.Водно санс се единствена посериозна школа али чим најдат некој добар одма во странство го продааат.

Следна сезона Трајковски,Костоски уште еден шутер и некој младинец треба да се приоритет за МЗТ:Дејвис треба да му се каже чао а на Грнчаров фала за се и пријатно.

.

Kajgana Shop

На врв Bottom