- Член од
- 27 мај 2011
- Мислења
- 265
- Поени од реакции
- 113
Ajde zimaj uste 4-5 drugari i palete se ko majmun na bananaАха не знаеше а Ама местата каде што не биле ги знаеш
Ajde zimaj uste 4-5 drugari i palete se ko majmun na bananaАха не знаеше а Ама местата каде што не биле ги знаеш
Шо се замрате бе ако не навивате за МЗТ после Аеродромците биле комплексаши,абе ај.....Ajde zimaj uste 4-5 drugari i palete se ko majmun na banana
ОК. МИЛВОЛAjde zimaj uste 4-5 drugari i palete se ko majmun na banana
Ajde zimaj uste 4-5 drugari i palete se ko majmun na banana
A sto imas da se pofalis ti so kameni most ?! Ako toa vie go racunate triumf ne znam sto da ti kazam..Македонскиот е прв јазик во државава,научи го како што треба.Камени мост,да ти ја освежам меморијата.
Та чифча нонаA sto imas da se pofalis ti so kameni most ?! Ako toa vie go racunate triumf ne znam sto da ti kazam..
Inaku se dodeka ti ne znaes nitueden zbor na Albanski nemozes da me kritikuvas mene !
Која е четвртата екипа која покрај МЗТ, Сплит и Босна учествува на турниров?На турнирот "Мирза Делибашиќ" прво полуфинале МЗТ Скопје - Сплит, петок Сараево 18 часот!
КК ДардаКоја е четвртата екипа која покрај МЗТ, Сплит и Босна учествува на турниров?
Гледам дека во минатото дека и Будуќност, Ефес и слични екипи учествувале на овој турнир.
Што прерано имаше повеќе изгубени топки во просек одколку асистенции значи за организатор не го бива, пробивач уште помалце.За што да го чуваат? Со овој потег само покажаа дека сериозно работат.Ако ни е за просечни играчи кои треба да ги чекаш по пола сезона за да се вклопат подобро Македонци нека зимаат младинци барем нема да плаќаме половни црнци за џабе.Види го Николич доаѓа и во два натпревари постигнува во просек по нешто повеќе од 19 коша и 10+ скокови.Така се изборуваш за место во тим ако си странец.Прерано мислам многу прерано, дечкото немаше ни 20 минути минутажа на сите 3 пријателски заедно.
Иако помислата дека се ослободуваат од овој затоа што прават место за Влатко ЕПТЕН ме радува ... ама ќе видиме, Влатко сеуште нема никаде потпишано.
Требаше многу порано да им текне и да го земат Костоски од Куманово.
.
Има 24 години.13,5 поени по натпревар, 4 асистенции и 90% од слободни фрлања.