US Open 2012 [27 август - 9 септември]

Шампион/ка на US Open 2012

• Вкупно гласачи
    54
  • Гласањето е завршено на .
Статус
Затворена за нови мислења.
И еве сме дечки дојдовме на моето. Нити скршен, нити уништен. Ова е нов Мареј и многу ми е мило за него, прво злато на Олимпијада против Федерер, сега финале против Новак во пет сета. Ви реков уште пред да почне УС Опен дека сметам на него и не се зезав. Колку само бев во право. И видете само како ја прослави победата, немаше ин јор фејс, немаше испади, смирено како вистински победник.

Браво Мареј!

Значи каква година, секој освои по еден Грен Слем: Новак АО, Рафа РГ, Вимблдон Роџер и УС Опен Мареј. Апсолутна доминација на четворката. За сите имаше по нешто.:)

И јас им кажав ама они не не не , друг пат жени да слушаат :D :D :D

И уште нешто.. Сум погодил на анкетата кој ќе освои.. :pipi:

И еве сме дечки дојдовме на моето. Нити скршен, нити уништен. Ова е нов Мареј и многу ми е мило за него, прво злато на Олимпијада против Федерер, сега финале против Новак во пет сета. Ви реков уште пред да почне УС Опен дека сметам на него и не се зезав. Колку само бев во право. И видете само како ја прослави победата, немаше ин јор фејс, немаше испади, смирено како вистински победник.

Браво Мареј!

Значи каква година, секој освои по еден Грен Слем: Новак АО, Рафа РГ, Вимблдон Роџер и УС Опен Мареј. Апсолутна доминација на четворката. За сите имаше по нешто.:)
Е да си ми жива и здрава, таман сеа тргнав да им ги барам постовите на Син и Псај зошто знам они ни се противеа на тебе и мене за Мареј. Ете се докажа дека Мареј може да игра на врвно ниво на повеќе турнири по ред, го надмина тој психолошки проблем што од увек го имаше, а за тоа најзаслужен е Лендл.

За малку еј,за малку ГОЛЕМИОТ ПРЕСВРТ ќе беше. :icon_lol:

Се докажа уште еднаш дека е лигуш ноле. Знаете кој фејкира повреди ? Слабаците. Ко дете кога си и кога губиш и глумиш дека те боли нешто па затоа демек си изгубил.Ништо не му беше дур се траскаше од земја ко мајмун и после почна да губи и да се витка ко мекуш. Е тоа ти е ноле.
Си кажаа и федерер и надал и родик,дека е QUITTER.

Коментаторов нека иде под воз нека се џитне или нека си даде оставка од Еуроспорт,никаква професионалност

Нека му е честито на Мареј,разби монотонија во светот на тенисот.
(y)
Значи човече кој глупости са ова со лажирањво повреде,губеше 2-0 стигна до 2-2,играше скоро пет сата,и вие овде ми зборите дека глумел.

Tesko Marej da blesne ete mozebi uste eden gren slem i tolku od nego Nole mu e dobar drugar pa mu pusti malce a i kondiciono padna.

Da bese Federer nemase da mu prosti ajde vi se molam so baloni i meki topki taka li se igra kilavo.

Браво Мареј!

Реков oдма, знаев дека ќе не потсетиш на тоа иако маалку фалеше :D , не заќуте, таква е годинава stefan-kobe, aко ти текнува на муабетот од фејсбук, МЗТ титула, Јуве сезона без пораз, Сити титула, Челзи ЛШ ... остана уште Мареј :)

Ова стварно крајов на светов да не се спрема, па дај шта даш праат на крајов, делат титули за тие што останале до сеа со к*р у раце, мамата. Нејсе, добредојде кај големите за Енди, како и да ја вртиме заслужи и ептен бедно ќе беше да остане вечити лузер, малце го вади кај мене што се предобри другари со Ноле инаку ич не ми е по ќејф али мило ми е сепак што конечно успеа.

Tesko Marej da blesne ete mozebi uste eden gren slem i tolku od nego Nole mu e dobar drugar pa mu pusti malce a i kondiciono padna.

Da bese Federer nemase da mu prosti ajde vi se molam so baloni i meki topki taka li se igra kilavo.
Ај жити се не се бламирај.

За малку еј,за малку ГОЛЕМИОТ ПРЕСВРТ ќе беше. :icon_lol:

Се докажа уште еднаш дека е лигуш ноле. Знаете кој фејкира повреди ? Слабаците. Ко дете кога си и кога губиш и глумиш дека те боли нешто па затоа демек си изгубил.Ништо не му беше дур се траскаше од земја ко мајмун и после почна да губи и да се витка ко мекуш. Е тоа ти е ноле.
Си кажаа и федерер и надал и родик,дека е QUITTER.

Коментаторов нека иде под воз нека се џитне или нека си даде оставка од Еуроспорт,никаква професионалност

Нека му е честито на Мареј,разби монотонија во светот на тенисот.
(y)
Да не беше Ноле србин, пример, да беше британец, друг муабет ќе вртеше, знаеме кој е твојот став за нив ...

Инаку Ноле требаше многу порано да го побара медицинскиот тајмаут, се виде дека ги има проблемите у петиот сет, кога можеше Ферер педикир да бара нокти да му средува, можеше и овој, бар да си го среди подоцна сервисот односно играта кога сервира, вака многу доцна го направи тоа али ако, бар не се откажа одма, на 5-2 побара медицински тајмаут, што е тука лошо ? Можеше да искочи на терен и да стои на 4 сервиса, тоа сакаше да го гледаш, или да го даде крајниот отпор ? Иако многу малку простор имаше за такво нешто, поготово не против првиот сервис на Мареј во тој гејм.

Стварно не сте ми јасни со малокурскиве муабети, у исти кош си со дарданчето кој поим нема од тенис. :facepalm:

А убаво не влегував на темава цел УС Опен.....ај заеби ме мрзи да се расправам.
Лажирање повреди, пуштање утакмици, местење за кладилници и се друго....
Ајт поздрав!

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom