Ставре од Швицарска
Желба по титула :D
ти реков во Челси сакам тој у немачка ме шверца
Чекај прво S.L. да го видиме како ќе се покажи па ќе одам и јас. А можам и на одмор малку. Сега да средам за нашиов член во фан клуб Баерн па после ќе видиме

Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
ти реков во Челси сакам тој у немачка ме шверца
Чекај прво S.L. да го видиме како ќе се покажи па ќе одам и јас. А можам и на одмор малку. Сега да средам за нашиов член во фан клуб Баерн па после ќе видиме

Дојди со раширени раце ќе те пречекамети реков во Челси сакам тој у немачка ме шверца![]()
Не можи во конкуренти бе!!!!ти реков во Челси сакам тој у немачка ме шверца![]()
Само ако ми дадете и мене да го фарбам велемајсторското маче ваше
Сликите од претходно се најблиску што било кој ќе стигне до мачево!Само ако ми дадете и мене да го фарбам велемајсторското маче ваше![]()
Инаку ај од култура да ти кажам со среќа да си го носиш и што побргу да си го скинеш.Сликите од претходно се најблиску што било кој ќе стигне до мачево!

.Да го исфарба бе. Пред твои очи со твоја четкаБегај бе, види го каков е на аватарот, на таков човек не даам животно. Едино може само ако не можеме више да го чуваме повеќе некад, ќе размислам ако има кандидати![]()
И јас ќе го ставам мојот Леонид Втори (кучето). И Лукас и Бренди ќе мора да му се поклонатУтре и јас ќе го сликам мој Лукас и ќе го ставам тука. Поголем е од Бренди
.

Не фала, бојата на крзното му е иста со бојата на очите, затоа е толку посебно (и што ми е подарок за 18ти роденден секако). Не му мењам ништоДа го исфарба бе. Пред твои очи со твоја четка

Прасе бе... име „Прасе“.
Мац, мац... ПРАСЕЕЕЕЕ! мац... дој мац, дој ПРАСЕЕЕЕЕЕ![]()

Дами (кои за жал ги немаме колку што знам)