Глуп си или што ти е????? вадиш реченици од контекс и си глумиш дека си некој кој дешифрира намери на албанци кои сакаат да ја уништат државата на светите луѓе....што ти е проблемот??????????
Еве кој ги величи убијците:
http://www.youtube.com/watch?v=swQ8eKTOl9A (обвинет и ОСУДЕН од Хаг)............
За луѓе кои се полни со стереотипи не може да има други причини за тоа освен што се малоумници....тоа е факт...........
Јас пак ќе повторам : зошто го величите АЛЕКСАНДАР МАКЕДОНСКИ.............ниту се борел за вас, ниту загинал за вас, туку тој се борел само за СЕБЕ и убил милиони и уништувал цивилизации (ако навистина постоел, ако не е мит)................
Тотално сте загушени со стереотипи, само еднаш сум работел во македонска куќа кај еден тип, а дома типот имаше по секој тип оружје, колекционер, дури и золја имаше типот, муниција еден голем ковчег...........дали сите македонски куќи се така полнети со оружје?????????????
Ј
ас лично не се палам на политички игри : поклонување, знамиња, имиња, но се гледа дека и ти и вие се палите, со грција со името, со поклонувањето, едно знаме да недостига во некоја бандера како крај на светот да е, се палите кога се спомнува рамковниот...............
Овие политички игри само во балканот може да се остварат.....што мие грижа како ќе се вика училиштето ако ги има сите услови...........јас сите училишта би ги именувал по сегашните холувудски звезди и со тоа да привлечеме некоја донација од нив......или имиња на суперхерои......
Од страна на ДУИ не работеле ништо во последните 10 год а сакаат да привлечат гласачи со поклонување, албанците не јадат поклонување а ни знаме, а бројот секојден е помал на тие што паѓаат под такви игри........за несреќа има уште такви албанци, но да се разбереме дека има и такви македонци, и во форумов ги има мнозинство..........
Ако има убијци албанци тоа не значи дека албанците се убијци........................јас лично немам корист со самото нивно постоење а камоли да ги подржувам............